Wat Nederlanders meenemen op vakantie

Persbericht van Meenemen.nl

De koffer inpakken kan voor de nodige vakantiestress zorgen. Vooral vrouwen blijken graag goed voorbereid op reis te gaan. Ruim 80% van de bezoekers van Meenemen.nl is dan ook vrouw. Bij het maken van een online vakantie checklist stellen vrouwen duidelijk andere prioriteiten dan mannen. Bij vrouwen staan deodorant en tandpasta bovenaan, terwijl mannen hun GSM en bankpas als eerste inpakken. Jongeren hebben weer andere prioriteiten: daar gaan de deodorant, een zonnebril en condooms als eerste de koffer in.

Vakantiestress
Op Meenemen.nl kunnen mensen in een paar stappen een vakantiepaklijst maken en printen. Door aan te geven waar de reis naar toe gaat, wat voor een vakantie het is en wat de bijzonderheden zijn geeft Meenemen.nl al een selectie aan die aangevuld kan worden. Wie de vakantiestress wil minimaliseren bespaart zo een hoop tijd en nadenken.

Top 3 lijstjes
De Top 3 bestemmingen bestaat uit Spanje, Frankrijk en Italië. Bij jongeren staat Griekenland bovenaan. Strandvakanties staan met stip op nummer één, alleen senioren geven de voorkeur aan kamperen. Belangrijke zaken zoals zonnebrandcrème en medicijnen komen verrassend genoeg niet in de top 5 van vakantiepaklijsten voor. De bijbel wordt in slechts 0,73% van de gevallen in gepakt.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.meenemen.nl
Bijlage:
* meenemen_algemeendoc




Razende Robot Reporter