Politie Gelderland-Zuid

Getuigenoproep inbraak beddenzaak

Boven-Leeuwen, 21-06-2011 o Dinsdagochtend meldde een bedrijfsleidster van een beddenzaak aan de Veesteeg in Boven-Leeuwen zich bij de politie. Hij had die ochtend ontdekt dat er was ingebroken en veel waardevolle spullen gestolen zijn uit het bedrijf. De politie doet onderzoek en roept getuigen op.

De 56-jarige man vertelde de politie dat ergens tussen maandagavond 18.00 uur en dinsdagochtend 08.00 uur de inbraak moet hebben plaatsgevonden. Hij trof het pand aan met overduidelijke braakschade en het leek zelfs alsof een auto naar binnen was gereden. In een eerste oogopslag zag de man dat er veel waardevolle spullen uit de zaak weg waren genomen. De exacte waarde van de gestolen goederen wordt nog in kaart gebracht.

Geen woningen
De politie startte dinsdag een onderzoek. Omdat er geen directe woningen in de buurt van het bedrijf aan de Veesteeg liggen en bedrijven in de buurt gesloten waren, hoopt de politie toch dat iemand meer informatie heeft. Hebt u iets gezien wat verband kan houden met deze inbraak die tussen maandagavond 18.00 uur en dinsdagochtend 08.00 uur heeft plaatsgevonden? Hebt u misschien iets gehoord over deze inbraak bij de beddenspeciaalzaak dat de politie kan helpen met het onderzoek? Meldt u dit dan aan het politieteam Maas en Waal via 0900-8844. U kunt ook anoniem bellen via het telefoonnummer 0800-7000. (13)

Laatst gewijzigd 21-06-2011 17:03 | © Regio Gelderland-Zuid |