Persbericht

Rockstar Games presenteert laatste twee DLC cases L.A. Noire Met Rockstar Pass 50% korting op aanschaf DLC

Breda, 21 juni 2011 - Vandaag presenteert Rockstar Games de één na laatste DLC van de detectivegame L.A. Noire. Met deze downloadable content komen gamers in het bezit van een nieuwe toevoeging aan de game. De nieuwe Rockstar Pass geeft 50% korting op de aanschaf van de DLC en biedt enkele extra gimmicks.

De DLC 'Nicholson Electroplating' is vanaf vandaag te downloaden. Bij Nicholson Electroplating is een grote brand ontstaan en samen met collega Biggs gaat Phelps naar de brandhaard in downtown Los Angeles. Gaat het hier om een tragisch ongeluk of is er meer aan de hand? Aan de speler de taak om in de huid van Phelps te kruipen en op onderzoek uit te gaan.

Een tweede DLC staat voor 12 juli op de planning. In deze 'Reefer Madness' zaak wijst een informant Phelps en partner Earle op een belangrijke drugsdealer. Wanneer de mannen hem een bezoekje gaan brengen, ontstaat er een schietpartij en bevinden de collega's zich middenin het drugsgeweld van L.A. Hoe redden zij zich hieruit?

Rockstar Pass
Met de Rockstar Pass is alle DLC voor L.A. Noire te downloaden voor een vast bedrag. De pas geeft daarnaast ook toegang tot vier unieke cases, twee detective suits en de Badge Pursuit Challenge. De Rockstar Pass kost 960 Microsoft Points bij Xbox LIVE of ¤11,99 bij het Playstation Network. De pas geeft 50% korting op de DLC's. In de losse verkoop kosten deze cases ¤3,99 per stuk. Voor meer informatie over DLC van L.A. Noire kun je kijken op: http://www.rockstargames.com/lanoire/dlc