Honden “speeddaten” met Humberto Tan


AMERSFOORT, 20110621 -- De Stichting Dierenhulp zonder Grenzen organiseert zaterdag 25 juni weer haar DZG-dag. Naast activiteiten voor mens en hond, zullen honden die nog een thuis zoeken, voorgesteld worden aan het publiek door de bekende presentator Humberto Tan.

Deze 6e DZG-dag zal worden gehouden op het terrein van Hondensportcentrum ’t Haartje aan de Heiligenbergerweg 203A in Amersfoort. Op deze dag zijn er verschillende activiteiten, zoals  workshops en demo's treibball, steppen met uw hond, speur- en pakwerk en vanaf 11.30 elk uur een hondenquiz. Een gedragstherapeut zal een workshop geven om uw hond minder te laten trekken aan de riem, wat toch een veel voorkomend probleem is. Ook zal een trimster aanwezig zijn die uw vragen over vachtverzorging zal beantwoorden. Er zijn standjes en er is een loterij met fantastische prijzen.  

Ter plekke kunt u zich opgeven voor een workshop, bijvoorbeeld steppen met uw hond, dit begint een al  rage te worden in ons land. Of treibball, veel honden vinden dit al fantastisch te doen. U kunt natuurlijk ook langskomen om St. Dierenhulp zonder Grenzen te steunen en zelf te zien wat zij doen. De bekende dierenfotografe Nel van Wijngaarden zal ook aanwezig zijn op deze dag.

De DZG-dag begint om 10.30 uur en sluit af om 16.00 uur. De entree is € 1.00 voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar € 0.50. De speeddate zal gepresenteerd worden om ca. 13.30 uur. U zult begrijpen dat wanneer u belangstelling heeft voor een hond, haar/hem niet meteen mee kunt nemen. De stichting heeft adoptievoorwaarden, die zullen op deze dag doorgenomen worden bij belangstelling.

Dierenhulp zonder Grenzen is een onafhankelijke organisatie. De stichting werd in 2004 opgericht met als doel om buitenlandse honden en katten te helpen en dan vooral uit de populaire vakantielanden Spanje, Portugal, Italië en Griekenland. De stichting draait volledig op vrijwilligers, die worden aangestuurd door een bestuur.

Binnen de stichting is altijd behoefte aan vrijwilligers of gastgezinnen. Heeft u belangstelling voor één van de vrijwilligersfuncties of wilt u gastgezin worden? Mailt u dan naar bestuur@dierenhulpzondergrenzen.com





Ingezonden persbericht