Ingezonden persbericht


Persbericht, 18 mei 2011

Voor maximaal 40 deelnemers organiseren Federatie Zakenvrouwen, FZ Female Leaders en MVO Nederland de DinnerClass 'MVO met smaak' op dinsdag 21 juni in het Hilton hotel te Amsterdam.

In het kader van haar jaarthema 'Solidariteit en Samenwerking' zet Federatie Zakenvrouwen het thema 'Maatschappelijk verantwoord ondernemen' (MVO) op de agenda. MVO betekent investeren in onze toekomst. MVO betekent ook: 'anders' naar werken kijken en 'anders' samenwerken. Dit levert nieuwe marktkansen en nieuwe samenwerkingsverbanden op. Aan vijf ronde tafels leren, dineren en discussiëren de deelnemers over actuele onderwerpen met experts van MVO Nederland.

Carmen Breeveld (voorzitter Federatie Zakenvrouwen) en Astrid Belgrave (voorzitter FZ Female Leaders) openen de MVO DinnerClass. Willem Lageweg, directeur van MVO Nederland, verzorgt een actuele update van maatschappelijk verantwoord ondernemen in Nederland.

De ronde tafels worden geleid door:
Eerde de Swart, pionier op het gebied van maatschappelijk betrokken bedrijfsprogramma's, gaf leiding aan meer dan 150 evenementen. Manager Nationaal Stimuleringsprogramma MBO (maatschappelijk betrokken ondernemen). Glenn van der Burg, expert op het gebied van leiderschap, diversiteit en arbeidsparticipatie. Bestuurslid van Visie Nederland, veelgevraagd spreker over duurzame inzetbaarheid en duurzaam leiderschap. Dorathé van Doorn, directeur/eigenaar PrintRun bv. Bestuursvoorzitter van Samen voor Nieuwegein (MBO in Nieuwegein). Lid van de Commissie Maatschappij van Federatie Zakenvrouwen. Koploper MVO Nederland. Lobke Vlaming, allround MVO-expert, uitgebreide kennis over MVO in diverse sectoren, Duurzaam Inkopen Overheid en Certificeringssystemen. Hoofd Team Kennis&Leren MVO Nederland. Matthijs Boon, expert op het gebied van MVO-communicatie en marketing. MVO-manager voor drukkerij Pascal, een van de milieuvriendelijkste drukkerijen in Nederland.

Praktische informatie
Datum: dinsdag 21 juni 2011
Locatie: Hilton hotel, Apollolaan 138, 1077 BG Amsterdam Tijden: ontvangst vanaf 16.00 uur
Aanvang: stipt om 16.45 uur
Einde: circa 20.30 uur
Inschrijven: mvodinnerclass@mvonederland.nl
Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van deelname. Kosten: E 250,00 p.p. (all-in; excl. btw)
Let op: Er zijn maximaal 40 plaatsen beschikbaar. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding.

Volledig programma: www.federatiezakenvrouwen.nl en www.mvonederland.nl