Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

BOEKENFESTIJN ENTHOUSIAST ONTVANGEN IN LEEUWARDEN

Van 16 tot en met 19 juni vond voor de 1e keer het Boekenfestijn plaats in het WTC EXPO in Leeuwarden. Deze boekenbeurs trok vele liefhebbers. Meer dan 20.000 bezoekers kwamen op het festijn af.

De vele enthousiaste bezoekers keken hun ogen uit, zo groot was de keuze in nieuwe boeken, multimedia en hobby-artikelen. Dagelijks was er aanvulling nodig vanuit het distributiecentrum in IJsselstein om de tafels goed gevuld te houden. Vooral de afdelingen romans & literatuur en kinderboeken werden erg goed bezocht.

Al 29 jaar organiseert het Boekenfestijn elke maand een gratis toegankelijk Boekenfestijn met een miljoen artikelen in een stad in Nederland of België. Maar nog nooit is een eerste Boekenfestijn in een nieuwe stad in Nederland zo goed bezocht als in Leeuwarden. "De behoefte aan een brede variëteit aan boeken is in Leeuwarden erg groot. Maar ook de fantastische samenwerking met de medewerkers van het WTC EXPO hebben voor een daverend succes gezorgd", aldus organisator Jan Bloemendaal.

Heeft u dit Boekenfestijn gemist, kom dan van 23 tot en met 26 juni naar de Americahal in Apeldoorn. Van 14 tot en 17 juni 2012 is het Boekenfestijn wederom in het WTC EXPO in Leeuwarden om de vele literatuurliefhebbers te laten genieten van de mooiste boeken tegen de scherpste prijzen.

Meer informatie over het Boekenfestijn vindt u op www.boekenfestijn.com .