Politie Noord- en Oost Gelderland


|Apeldoorn - Dronken man met messen aangehouden | |
De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 21 juni een 19-jarige dronken jongeman aangehouden op de Wilhemina Druckerstraat in Apeldoorn. De jongeman had twee messen bij zich.


De politie trof rond 04.30 een jongeman aan op de Wilhelmina Druckerstraat, die nauwelijks op zijn benen kon staan. Agenten spraken de man, een Apeldoorner, aan en vroegen hem zich te legitimeren. Bij de identiteitsfouillering troffen de agenten twee messen aan. Eén van deze messen bleek een verboden wapens te zijn. De man is voor openbare dronkenschap en overtreding van de wet Wapens en Munitie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. Het mes is in beslag genomen en tegen de Apeldoorner wordt proces-verbaal opgemaakt.


2011084836

|     |Apeldoorn - Dorstige winkeldief                           |

Het winkelpersoneel van een supermarkt op het Operaplein in Apeldoorn heeft op maandag 20 juni een 23-jarige man uit die plaats aangehouden. Hij had twee blikjes drank in de winkel opgedronken zonder ze te kunnen betalen.


Personeel van de supermarkt zag, dat de man twee blikjes alcohol tijdens het winkelen opdronk. Toen het personeel vroeg of hij de twee blikjes wilde afrekenen, had de man geen geld bij zich. Daarop heeft de winkelmedewerker de politie gebeld. De man is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


2011084360

|     |Apeldoorn - Politie zoekt getuigen van bedreiging         |

De politie stelt een onderzoek in naar een incident dat zondag 29 mei heeft plaatsgevonden op het Kanaal Zuid in Apeldoorn. Hierbij zijn twee tieners uit Apeldoorn met een mes bedreigd door een nog onbekende jongeman. De politie is op zoek naar getuigen en tips.


De bedreiging heeft zondag 29 mei plaatsgevonden tussen 16.30 en 17.00 uur op de brug Matenpoort op het Kanaal Zuid in Apeldoorn. De broertjes fietsten vanuit de Maten over de brug toen twee jongeren hen achterop fietsten. Net over de brug heeft één van hen de bal afgepakt van de oudste jongen. Toen deze zijn bal terugvroeg, werd hij met een mes bedreigd. De jongens zagen kans om ongedeerd weg te komen. De politie is bezig met het onderzoek en is op zoek naar getuigen. Het signalement van de verdachte: Het is een jongeman van ongeveer 19 jaar, heeft een getinte huidskleur en is ongeveer 1.90 lang. Hij heeft een breed postuur en een breed gezicht met een dunne neus. Hij droeg die dag een blauwe spijkerbroek met lichtvale plekken en een riem met een grote gesp. Hij had een blauwe Nickelson jas aan. De jas heeft een capuchon met een bontkraag. De jongen had voetbalschoenen zonder noppen aan van merk Johan Cruijff. Daarnaast had hij een witte omafiets bij zich. Voor tips kan contact opgenomen worden via 0900-8844.


2011074341

|     |Apeldoorn -  containers opengebroken                      |

Op een bedrijfsterrein aan de Zwaansprengweg Apeldoorn hebben onbekenden afgelopen weekend containers opengebroken. Men mist ondermeer gereedschap, koperen leidingen en kabels.


De inbraak werd maandag 20 juni ontdekt. De dieven hadden een hek geforceerd om op het terrein te komen. Hier werden meerdere containers opengebroken. De dieven moeten een auto of bestelwagen hebben gehad voor het vervoer van hun buit. De gedupeerde moet nog en lijst van ontvreemde spullen opmaken. De politie stelt een onderzoek in.


2011084515


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(

---- --