Gemeente Zoetermeer

Festivalweek Zoetermeer van woensdag 22 juni tot en met zondag 26 juni

Concertpodium in de Dobbe

Meer feest in één week! De Markt en Dobbe worden voor deze feestweek omgetoverd tot een unieke evenementenlocatie. Alle ingredienten zijn aanwezig, activiteit voor jong en oud! Gratis te bezoeken! Kom ook naar Battle of the Bands, 'Broodje Boek', Klassiek op 't Water, Bodega Norton Culinair Zoetermeer en/of Benefietconcert Marinierskapel der Koninklijke Marine met Tony Neef.

Festival Battle of the Bands
Op woensdag 22 juni vindt de aftrap plaats met het festival Battle of the Bands. Jongeren, o.a. geformeerd in bands afkomstig uit het Voortgezet Onderwijs en Zoetermeerse cultuurinstellingen, gaan met elkaar de strijd aan om de felbegeerde titel `Beste Zoetermeerse Jongerenband 2011' binnen te slepen.

Festival 'Broodje Boek'
Een dag later, donderdag 23 juni, is het luisteren, lezen en genieten geblazen! Festival `Broodje Boek' is een nieuw festival om kennis te maken met alles op het gebied van literair. Zo kan jong en oud overdag gratis workshops volgen en is er een gezellige boeklezing van Marian Mudder.

Festival Klassiek op 't Water
Aan het einde van de middag, gaat Broodje Boek op natuurlijke wijze over in het festival Klassiek op 't Water. Het festival laat jong en oud kennis maken met de klassieke muziek.

Festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer
Het weekeinde gaat op vrijdag 24 juni om 17.00 uur van start met het driedaagse festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer. Inmiddels beleeft dit festival zijn twaalfde editie. Zoetermeerse restaurateurs koken de sterren van de hemel op het grootste openlucht restaurant van de regio. Vanaf het Centrale Terras onder de Perfect Sky, kunt u genieten van een mooi podium-programma.

Benefietconcert Marinierskapel der Koninklijke Marine met Tony Neef ny Zondagmiddag 26 juni zal de Marinierskapelder Koninklijke Marine een benefietconcert geven ten bate van Stichting Hart voor Je Stad. Dit jaar wordt een bekende solist daaraan toegevoegd: Tony Neef, bekend in de Nederlandse musicalwereld geworden door zijn rol in Miss Saigon. Maar ook staat al een optreden van Lois Lane met band gepland. Het wordt dus dringen geblazen deze dagen in Zoetermeer want de toegang tot de Festivalweek is geheel en al gratis. Voor de inwoners en voor iedereen die het leuk vindt onze stad te bezoeken.

Kijk op de website van Floravontuur promotie Zoetermeer voor het volledige programma en aanvangstijden.