Gemeente Waddinxveen


Gemeentebestuur Waddinxveen feliciteert secretaris Hoogendoorn met voordracht burgemeesterschap
Adriaan Hoogendoorn

Het bestuur van de gemeente Waddinxveen feliciteert zijn gemeentesecretaris, de heer mr. A. (Adriaan) Hoogendoorn, met de voordracht als nieuwe burgemeester van de gemeente Oldebroek. De Oldebroekse raad heeft op dinsdagavond 21 juni 2011 besloten de heer Hoogendoorn bij de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties aan te bevelen als burgemeester van hun gemeente.

Het gemeentebestuur van Waddinxveen is er trots op dat zijn secretaris door de gemeente Oldebroek is voorgedragen als de nieuwe burgemeester. Het bestuur feliciteert Adriaan Hoogendoorn hiermee en wenst hem alle succes toe. Burgemeester Cremers: "Ik krijg er een nieuwe collega bij en Oldebroek een fantastische burgemeester. Ik juich dat toe. Hier zullen we hem missen, want hij heeft zijn sporen de afgelopen zeven jaren nagelaten. Hij heeft het beeld van onze organisatie veranderd."

De minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties doet een voordracht tot benoeming aan Hare Majesteit de Koningin. Door de ondertekening van het Koninklijk Besluit wordt de benoeming een feit. Het voornemen is om de heer Hoogendoorn in september te installeren als burgemeester.