Berenschot en Van der Kruijs bundelen krachten

Persbericht van Berenschot

Utrecht, 22 juni 2011 - Berenschot en Van der Kruijs bundelen hun krachten op het gebied van executive search. Concreet betekent dit dat Berenschot met deze activiteit stopt. Door de exclusieve samenwerking met Van der Kruijs kan Berenschot deze dienst blijven aanbieden aan haar klanten. Berenschot blijft actief op het gebied van management consultancy, organisatieadvisering en interim management.

"Vanwege de match in werkveld en de uitstekende reputatie van Van der Kruijs op het gebied van executive search zijn zij voor ons de partner bij uitstek", verklaart Theo Camps, directievoorzitter van Berenschot. Directeur Pieter Cortenbach van Van der Kruijs bevestigt de meerwaarde van de samenwerking. "Voor ons betekent dit een verdere versterking van onze marktpositie door ontsluiting van de netwerken en inhoudelijke kennis van en binnen Berenschot."

Van der Kruijs is gespecialiseerd in executive search voor publieke organisaties en maatschappelijke ondernemingen. Het bureau richt zich op eindverantwoordelijke posities in het openbaar bestuur, onderwijs en onderzoek, zorg, cultuur en media, goede doelen, woningcorporaties en belangenorganisaties. Op het gebied van interim management richt Berenschot zich met name op directie- en managementfuncties bij overheid en not-for-profitorganisaties, uiteenlopend van concern- of afdelingsmanagers en gemeente- of provinciesecretarissen tot lijn- en stafmanagers en algemeen directeuren of bestuursvoorzitters.

Links:
http://www.berenschot.nl



Razende Robot Reporter