Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

IS Group Business Partner van Thuiswinkel.org

Purmerend, 22 juni 2011 ­ IS Group heeft zich aangesloten bij het Business Partner-programma van Thuiswinkel.org, de brancheorganisatie en belangenvereniging van de Nederlandse webwinkelbranche. Hieraan ging een uitgebreide ballotageprocedure vooraf. IS Group is nu een van de voorkeursleveranciers voor de webwinkeliers die zijn aangesloten bij Thuiswinkel.org. Als officiële Business Partner van Thuiswinkel.org is IS Group nog beter in staat om zijn doelstellingen te bereiken. Het bedrijf beheert al meer dan duizend grotere en kleinere webwinkels in zijn beveiligde datacenters.

"We zijn zeer verheugd dat Thuiswinkel.org ons heeft geselecteerd als Business Partner. Het bevestigt nogmaals de leidende positie die IS Group heeft op het gebied van het beheer van e-commerce-omgevingen en van de hosting van kwalitatief hoogwaardige webwinkels", zegt Jan Willem des Tombe, directeur van IS Group. "Voor webwinkels is het essentieel dat hun winkel altijd online en bereikbaar is, en vooral ook voorziet in een veilig betaalsysteem. Daarnaast is een flexibele capaciteitsvoorziening zeer belangrijk, zodat de winkel zelfs bij piekmomenten gewoon in de lucht blijft. IS Enterprise bewijst bij onder meer de webwinkels van NS Hispeed, Domino's pizza, VacanceSelect en EuroRelais dat zijn Managed Hosting-diensten tot volle tevredenheid worden gebruikt. We verwachten dat we door de aansluiting bij het Thuiswinkel.org-partnerprogramma nog meer webwinkels kunnen voorzien van onze professionele en servicegerichte diensten."

Naast de high-end webwinkels en e-commerce-omgevingen waarin IS Enterprise voorziet, biedt zusterbedrijf IS Online oplossingen voor de beginnende webwinkel. Zo kunnen mkb-bedrijven met IS Online vrijwel direct starten met een eigen webwinkel. Die is volledig geïntegreerd met verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder iDEAL. Ook zijn de webwinkels direct geoptimaliseerd voor maximale vindbaarheid in de belangrijke zoekmachines. De beginnende webwinkelier kan zo binnen enkele dagen van start met een eigen webwinkel. IS Online heeft al honderden webwinkels onder beheer.

Over Thuiswinkel.org
Thuiswinkel.org is de belangenvereniging voor ondernemers die producten en diensten via internet, catalogi en/of de post verkopen aan consumenten (B2C). De vereniging behartigt de belangen van de leden op zowel nationaal als internationaal niveau. Dat gebeurt onder meer via werkgroepen, commissies, evenementen, onderzoek en publicaties. De vereniging zet zich ook in voor de belangen van de consumenten die aankopen doen bij de leden van Thuiswinkel.org.

Over IS Group

IS Group is de grootste onafhankelijke Nederlandse aanbieder van oplossingen op het gebied van hosted ICT, waaronder IT-outsourcing, hosting en datacenters, managed services, desktopoutsourcing en connectiviteit voor het mkb, ZZP'ers en de grootzakelijke markt. Met IS HyperGrid biedt de onderneming een volwaardige cloud computing-propositie die voorziet in disaster recovery en high-availability. IS Group heeft als enige Nederlandse ICT-dienstverlener een drievoudige ISO-certificering (ISO 9001 - Quality Management, ISO 27001 - Information Security en ISO 20000 - IT Service Management). IS Group biedt zijn diensten aan onder de merken IS Enterprise en IS Online.

Klanten van IS zijn onder andere Ohra, rijksoverheid, Fitness First, Radio 538, VacanceSelect.nl, Amsterdam RAI, Generali Verzekeringsgroep, NS Hispeed, MOJO Concerts en New York Pizza. Het bedrijf rondde 2010 af met een geconsolideerde jaaromzet van twintig miljoen euro. Op het hoofdkantoor van IS werken circa 135 professionals.

Voor meer informatie