MPJC ontbijtsessies over de laatste trends in de media industrie

Persbericht van iMMovator

Op 23 juni vindt het Mediapark Jaarcongres plaats. Traditiegetrouw start dit media netwerk event met een serie exclusieve ontbijtsessies in Villa Heideheuvel (Media Academie) op het Media Park. In diverse sessies komen onderwerpen aan bod zoals Connected TV, videorechten, luidheidnormalisatie, 3D productie en mobiel betalen aan de orde.

De ontbijtsessies van het Mediapark Jaarcongres staan bekend om hun goede inhoudelijke presentaties over de laatste ontwikkelingen in de media industrie. Rondom een specifiek onderwerp komen experts en ervaringsdeskundigen samen om hun visie en ideeën te delen. Beeld en Geluid biedt een sessie aan over videorechten in een multiplatform wereld, onder leiding van Christiaan Alberdingk Thijm, internet advocaat/partner bij Solv. Daarnaast wordt er een sessie aangeboden over luidheidnormalisatie. Vorige week maakte SPOT bekend dat per 1 september aanstaande de SPOT-zenders in samenwerking met BVA en VEA de invoering luidheidnormalisatie introduceren. In de ontbijtsessie op het Mediapark Jaarcongres wordt dieper ingegaan op de afspraken die de industrie maakt over luidheidnormalisatie. TNO zal in een andere ontbijtsessie haar kennis over Connected TV en Fiber to the home met een groep MKB-bedrijven delen.

Het complete aanbod van ontbijtsessies:
-3D productie in Nederland voor iedereen met interesse in 3D -Beyond HD: wat kan je doen met superscherp beeld en hoe verandert deze ontwikkeling het productie proces?
-Dutch Media Hub: UltraViolet
-Kansen voor het MKB: Connected TV en glasvezel TV door TNO -Loudness: wat betekent luidheidnormalisatie voor adverteerders en omroepen?
-Media Academie: crossmedia format ontwikkeling -Media Future Week 2012: hogescholen werken samen aan een top media event voor studenten, docenten en hoogleraren
-Media innovatie en onderzoek, met Prof. Dr. Paul Rutten, Prof. Dr. Frank van Oort en Prof. William Uricchio
-Mobiel betalen in opkomst door CM Groep
-Videorechten in een multiplatform wereld, met Christiaan Alberdingk Thijm

Naast de ontbijtsessies bestaat het Mediapark Jaarcongres uit een congres met (inter)nationale sprekers uit de media industrie en een Innovatieplein waar de laatste innovaties met eigen ogen zijn te zien. Meer over het programma en over de inschrijvingen is na te lezen op www.mediaparkjaarcongres.nl

*

Links:
http://www.mediaparkjaarcongres.nl



Razende Robot Reporter