Gemeente Lingewaard


Groot onderhoud aan wegen

Vanaf donderdag 23 juni tot en met 7 juli a.s. vindt er onderhoud plaats aan asfaltwegen in de gemeente Lingewaard.

Het werk zal bestaan uit het aanbrengen van een nieuwe splitlaag of een combinatie van een nieuwe splitlaag met een micro-asfaltlaag als afwerking. Het betreft de volgende wegen:

Bemmel:
Acaciastraat, Anna Vaeckstraat, Deken Dr. Mulderstraat, Dikelsestraat, Dr. R. van Oppenraaystraat, Dr. B. Bastiaansestraat, Esdoornstraat, Flierenhofstraat, Franciscustraat, Het Nevelveld, Iepenlaan, Klappenburgstraat, Lidwinastraat, Lindelaan, Lijsterbesstraat, Meidoornstraat, Oostervelden, Plakselaan, Van Ambestraat, Van Bronckhorststraat en Van Doornickstraat.

Angeren:
Emmastraat, Jan Joostenstraat, Kampsestraat, Kraaienstraat, Molenstraat en Rietkampseweg

Doornenburg:
Langeweerdstraat, Lingeweg en Van Aemstelstraat

Gendt:
Burchtgraafstraat, Galgendaal, Hegsestraat, Munnikhofsestraat

Huissen:
Churchillstraat, Doormanstrat, Irenestraat, Hazekamp, Hoevesepad, Kennedystraat, Marshallstraat, Melkweg, Rooseveltstraat, Rietkamp en Selleland.

Om dit werk uit te kunnen voeren moet de straat autovrij zijn. Alle aanwonenden ontvangen (indien nodig) een brief waarin staat wanneer de weg wordt afgesloten en dus autovrij moet zijn. De werkzaamheden duren een paar uur per straat. Wij vragen uw begrip voor de eventuele overlast.

Afsluiting Stadswal:
Op maandag 27 juni zal de Stadswal in Huissen vanaf de Julianastraat tot de Van Voorststraat en de Stadswal Noord vanaf de Langekerkstraat tot de rotonde bij de Stadsdam afgesloten zijn. In verband met asfalteringswerkzaamheden zal vanaf 19.00 uur tot 06.00 uur de weg afgesloten zijn. Het verkeer wordt met bebording omgeleid. In deze nacht worden tevens een aantal putdeksels in de Karstraat opnieuw op hoogte gesteld. Hiervoor hoeft de weg niet te worden afgesloten, maar ondervind het verkeer wel enige hinder.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met het klantcontactcentrum: (026) 326 01 11