Politie Gelderland-Zuid

Geen misdrijf gebleken

Tiel, 23-06-2011 o Al eerder kon na sectie niet eenduidig worden geconcludeerd of de dood van de 64-jarige man uit Tiel was veroorzaakt door een misdrijf of ongeval. De politie zette daarna het onderzoek voort om meer duidelijkheid te kunnen bieden over de dood van de man uit Tiel. Na grondig onderzoek concludeert ook het onderzoeksteam samen met het Openbaar Ministerie dat er geen bewijs is gevonden om uit te gaan van een misdrijf.

Donderdag 2 juni werd de 64-jarige man uit Tiel zwaargewond aangetroffen in zijn woning aan de Heiligestraat. De man overleed een dag later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. In de woning van de man is een uitgebreid sporenonderzoek verricht. Ook werd een buurtonderzoek gehouden en zijn vele betrokkenen in het onderzoek gehoord.

Ongeval
Het onderzoeksteam heeft enkele getuigen nog nader gehoord en aanvullend onderzoek verricht. Daarnaast zijn er na samenwerking van het onderzoeksteam met forensisch specialisten en het NFI diverse scenarios nagelopen. In geen van de onderzoeken zijn aanwijzingen gevonden om uit te gaan van een misdrijf. Politie en OM concluderen, op basis van de specialistische onderzoeken, dat er geen sprake is van een misdrijf . Het onderzoek wordt daarom nu afgerond. De familie van de 64-jarige man is door het onderzoeksteam hiervan op de hoogte gebracht. (13)

Laatst gewijzigd 23-06-2011 16:35 | © Regio Gelderland-Zuid |