Gemeente Anna Paulowna

Lokale veteranendag op vrijdag 24 juni

De Nederlandse Veteranendag wordt op zaterdag 25 juni gevierd in Den Haag. De veteranen in Anna Paulowna hebben van de burgemeester een uitnodiging gekregen om deel te nemen aan de gemeentelijke veteranenbijeenkomst. Deze is op vrijdag 24 juni. Aanmelden kan nog tot en met vrijdag 17 juni.

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Anna Paulowna waardeert zijn lokale veteranen als bijzondere categorie inwoners. Zij hebben daarom vorige week een uitnodiging ontvangen voor de gemeentelijke veteranenbijeenkomst op vrijdag 24 juni. De bijeenkomst vindt plaats van 12.00 tot 15.00 uur bij Eet-café Het Wapen van Wieringerwaard aan de Noord Zijperweg 36 in Wieringerwaard.

Â

Bent u veteraan en wilt u deelnemen aan de veteranendag maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met Monique Tesselaar van de gemeente Anna Paulowna, tel. (0223) 53 61 00 of e-mail mtesselaar@annapaulowna.nl.

Â

De Veteranendag is een eerbetoon aan alle Nederlandse veteranen, jong en oud, man en vrouw, die zich hebben ingezet in dienst van de vrede. Een deel van de Haagse binnenstad, het Malieveld en de Ridderzaal zijn het toneel van een gevarieerd en feestelijk programma op zaterdag 25 juni tijdens de zevende Nationale Veteranendag.