SHOWTIME in het Culturalis Theater Den Haag


Haags talent op het podium en in de ring met Soumia

DEN HAAG, 20110620 -- Haags talent zet tijdens de derde editie van SHOWTIME zijn artistieke kunsten in de spotlights. Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juni bezetten rappers en zangers, comedians en acteurs, dansers en choreografen de podia van het Culturalis Theater in Den Haag. Het publiek kan het hele weekend genieten van voorstellingen, presentaties en een battle met voormalig TMF veejay en wereldkampioen thaiboksen Soumia als master of the show.

Met SHOWTIME sluiten Haagse amateurartiesten het theaterseizoen af. Het driedaags programma bestaat uit zeer diverse voorstellingen en presentaties. Op vrijdag 24 juni is het podium voor dans en muziek in wereldse sferen. Indiase, Spaanse en oriëntaalse dans passeren de revue in From India to Spain, een programma van het Koorenhuis. Na dit wereldprogramma nemen comedians van de Culturalis Comedy Club het podium over. Daarna is er live muziek van Kasseko Troubadours, Latin showdans van Sambacats en kan het publiek de dansvloer op met een DJ.

De battle met Soumia
Op zaterdag 25 juni gaat jong talent de strijd met elkaar aan, met hun talent als wapen! In de ring zien we dansers, rappers, zangers, acteurs en zelfs de Amsterdam Admirals cheerleaders voorbijkomen. Master of the show is Soumia, voormalig TMF veejay, wereldkampioen thaiboksen en bekend van de hitsingle Eeyeeyo.

Jong en oud zijn welkom op zondag 26 juni voor de Caribbean familyday. Geniet van talentvolle stadsgenoten in bijzondere voorstellingen en korte presentaties. Mat zang van Latin tot R&B, Antilliaanse dans van Herensia Karibense, Anansiverhalen van Judy Hooi, black gospel van Praising Joyfully en meer. Voor kinderen is er een speciaal programma met knutselen. Zolang er plek is, kan publiek de hele middag gratis in- en uitlopen.


Entree:    vrijdag en zaterdag € 5,- (zondag gratis)
Locatie:  Culturalis Theater, Hobbemastraat 120 in Den Haag
Info:        www.culturalistheater.nl of 070 445 28 08

Kaartverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar via de kassa van het Culturalis Theater. Reserveren kan via www.culturalistheater.nl, door te mailen naar kassa@culturalistheater.nl of door te bellen met de kassa via 070 - 445 28 08. De kassa is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 14.00 tot 20.00 uur. Voor de vrijdagavond is er ook kaartverkoop via het Koorenhuis. Ga voor alle kortingsmogelijkheden naar de site.


SHOWTIME is een initiatief van Culturalis. Culturalis scout, begeleidt, faciliteert, presenteert en promoot Haagse amateurpodiumkunstenaars.





Ingezonden persbericht