CDA


Uitnodiging eerste debat uit de serie âVan de partijâ woensdag 1 juni 2011
Op zaterdag 25 juni zal tussen 14.00-18.00 uur het eerste debat plaatsvinden in de nieuwe debattenreeks die het CDA dit jaar start onder de titel âVan de partijâ.

Het thema van het eerste debat is kinderen en opvoeding. De vorm van het debat is vernieuwend. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen vanaf 4 jaar worden uitgenodigd te debatteren over het onderwerp.
Volwassenen gaan in debat over de themaâs opvoedingsondersteuning, inkomensondersteuning, flexibiliteit rond arbeid en zorg, kinderopvang en wonen in nabijheid. De aftrap van het debat wordt gegeven door de partijvoorzitter Ruth Peetoom. Daarna geven deskundigen een kort statement op één van de vijf themaâs.

Kinderen gaan op een creatieve manier met het thema kinderen en opvoeding aan de slag, onder meer door middel van verhalen, tekeningen en het maken van een levend ganzenbordspel. Omdat er een actieve inbreng van de kinderen wordt verwacht is het het meest geschikt voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar.

Datum en locatie
Het debat vindt plaats op zaterdag 25 juni tussen 14.00-17.15 uur en wordt afgesloten met een borrel. Het debat vindt plaats in: Het Geldmuseum
Leidseweg 90
3531 BG Utrecht

Aanmelden
Aanmelden is verplicht en kan tot en met dinsdag 21 juni. U ontvangt op 22 juni via de mail uw bevestiging, discussiestukken en toegangskaart. U kunt zich hier aanmelden.
Via hetzelfde formulier kunt u aangeven of u uw kinderen of een introducé wilt meenemen.

Gratis entree Museum
Als u zich opgeeft voor het debat, kunt u zaterdag 25 juni tussen 12.00-14.00 uur gratis het museum bezoeken, alvorens deel te nemen aan het debat. Voor kinderen zijn er o.m. speurtochten door het museum verkrijgbaar.

Bereikbaarheid
Klik hier om de routebeschrijving te bekijken.