Projectorganisatie Maasvlakte 2


FutureLand maakt zich op voor 250.000ste bezoeker

10-06-2011 - Havenbedrijf Rotterdam N.V.

Op zaterdag 25 juni kan voor of na een bezoek aan het informatiecentrum 's avonds op het terras gegeten worden. Tijdens het eten schuift Lee Towers aan bij de gelukkige bezoeker die als 250.000ste FutureLand binnenstapt.

Zanger Lee Towers is al jaren ambassadeur van de Rotterdamse haven. Naast de bijzondere editie op zaterdag 25 juni, kunnen bezoekers ook op een aantal zaterdagen in juli, augustus en september op het terras eten. Bovendien kunnen bezoekers tijdens deze unieke avonden een rondrit over het nieuwe land maken met de FutureLand Express. Lekker eten met uitzicht op Maasvlakte 2 tegen de achtergrond van een ondergaande zon; een bijzondere ervaring!

Wie wordt de 250.000ste bezoeker?

Schuif op zaterdag 25 juni om 17.30 of 19.30 uur aan voor een maaltijd op het terras met als decor het nieuwe land. En wie weet ben jij de 250.000ste bezoeker die deze dag verwacht wordt en word je door Lee Towers in het zonnetje gezet.

Praktische informatie 'Maasvlakte 2 bij avond'

FutureLand is klaar voor de zomer! Naast 'Maasvlakte 2 bij avond' op zaterdag 25 juni, kunnen geïnteresseerden ook aanschuiven voor een etentje op zaterdag 30 juli, 27 augustus en 24 september. Bezoekers kunnen, al dan niet in combinatie met deelname aan een eventuele themadag, op het terras van FutureLand eten. Schuif om 17.30 of 19.30 uur aan voor een maaltijd op het terras. Bij slecht weer biedt het restaurant hetzelfde inspirerende uitzicht. Op deze speciale zaterdagen is FutureLand geopend tot 22:00 uur.

De maaltijd kost EUR 14,50 voor volwassenen en EUR 5,95 voor kinderen tot 12 jaar, exclusief drankjes. Aansluitend kunnen geïnteresseerden deelnemen aan een presentatie door een van de FutureLand-voorlichters.

Inschrijven en avondrit FutureLand Express

Maak de ervaring compleet met een exclusieve avondrit in de FutureLand Express over het nieuwe land voor EUR 5,- per persoon. Inschrijven voor de maaltijd met presentatie en de FutureLand Express tijdens één van de edities van 'Maasvlakte 2 bij avond' kan tot 5 dagen van tevoren via de reserveringspagina. Voor de maaltijd met presentatie is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De presentatie en de rondrit worden uitsluitend aangeboden in combinatie met een reservering voor de maaltijd.

FutureLand is gratis toegankelijk en, buiten speciale evenementen om, geopend van dinsdag tot en met vrijdag en op zondag. Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.futureland.nl.