Gemeente Dongeradeel


2011

Regionale FUNdag voor jonge mantelzorgers

Ben jij 10 jaar of ouder en help jij thuis zorgen voor je zieke of gehandicapte vader, moeder, broer of zus? Dan ben jij een jonge mantelzorger!

Speciaal voor de jonge mantelzorgers uit Dongeradeel, Dantumadeel, Kollumerland & Ameland organiseert Fawaka een FUNdag!

We noemen het de FUNdag N.O. Friesland! De bedoeling is dat we met zijn allen gaan klimmen in het Adfunture Park, en afsluiten met een BBQ!

Wanneer?
zaterdag 25 juni 2011
van 13.30 - 19.00 uur
De Fundag zal beginnen in het Adfunture Park, Hogedijken 20 9101 WV Dokkum, en de BBQ zal plaatsvinden op het schoolplein van de Nynke van Hichtum, Aalscholver 2 9101 XN Dokkum.

Woon jij in de gemeenten Dongeradeel, Dantumadeel, Kollumerland of Ameland en heb je zin om te komen?
Je kunt je t/m 20 juni opgeven bij:
o Francien Bekius, 0519-292223 of mail info@fawaka.nu.

De deelname is gratis. Het enige wat jij hoeft te doen is je aanmelden en van de partij te zijn! Je mag een vriend of vriendin meenemen! Mocht je geen vervoer hebben, geef dit dan even door. Wij kunnen dit dan voor je regelen.
Ben je zelf geen jonge mantelzorger maar ken je wel iemand die thuis moet helpen zorgen? Wil je hem of haar dan op deze FUNdag attenderen?

Fawaka is de organisatie voor de jonge mantelzorgers in Friesland. Voor meer nieuws over Fawaka en deze FUN-dag kun je kijken op www.fawaka.nu
Deze FUNdag is mogelijk gemaakt door sponsoren.