Gemeente Aalburg


Nieuws

Info-ochtend over de SIR-55 patiowoningen Bloklandterrein te Wijk en Aalburg

Blokland

Bezoek de info-ochtend op zaterdag 25 juni aanstaande aan de Maasdijk 181 te Wijk en Aalburg. Van 10.00 uur tot 12.00 uur bent u welkom in de woning van een van de toekomstige bewoners van de 9 nieuw te bouwen SIR-55 woningen op het Bloklandterrein te Wijk en Aalburg.

Hoe wilt ú wonen? De SIR-55 contactpersoon in Wijk en Aalburg, Rinus Verhoeven, heeft in Wijk en Aalburg zijn voortrekkersrol enthousiast vervuld en mede door zijn belangrijke bijdrage en inzet zijn er nu mogelijkheden om op het Blokland terrein 9 woningen te realiseren die voldoen aan al uw woonwensen; en dat voordeliger dan u wellicht denkt. Daarom is besloten om een info-ochtend te organiseren alwaar u met toekomstige bewoners kunt praten over deze woningen en hun redenen om deze woning te gaan bouwen. Ook is er iemand van SIR-55 aanwezig om u zo goed mogelijk van alle informatie zoals onder andere tekeningen en V.O.N.-prijzen te kunnen voorzien. Een bezoek aan deze ochtend in natuurlijk geheel vrijblijvend en zal in een informele sfeer en onder het genot van een kopje koffie plaats vinden. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Stichting SIR-55: www.sir-55.nl. U kunt voor meer informatie ook telefonisch contact opnemen via: 040-242 32 23.

Stichting SIR-55
Ingegeven door de wensen van de consument, zet Stichting Initiatieven Realisatie 55+ Woningbouw, zich al ruim 20 jaar in om op een consumentgestuurde wijze woningen te realiseren. Kern van deze organisatie zijn (groepen) medioren en senioren die zelf invloed willen uitoefenen en verantwoordelijkheid willen nemen bij de ontwikkeling van hun toekomstige woning. Bij de realisatie van hun woonwensen kan de doelgroep gebruik maken van een bestaand Programma van Eisen. Een dynamische programma dat door de aanstaande gebruiker zelf is ontwikkeld en voortdurend door de bewoners wordt aangescherpt. In alle projecten worden eisen gesteld met betrekking tot: toegankelijkheid, omgeving, bruikbaarheid, veiligheid en comfort. Een woning die het wonen en leven tot een ware belevenis maakt!