Gemeente Ede

dinsdag, 21 juni 2011

Zelf een woning bouwen in Ede!

info@ede.nl

Zelf een woning bouwen wordt voor steeds meer mensen in Nederland, individueel of in groepsverband, een interessant alternatief bij het kopen van een eigen woning.

Zaterdag 25 juni is `de dag van de architectuur' gewijd aan dit thema: Collectief Particulier Opdrachtgeverschap.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden en zijn van 16.00 tot 17.30 welkom in het gemeentehuis aan de Bergstraat 4 in Ede.

moderne villa in Ede

In heel Nederland zijn architectenbureaus open voor geïnteresseerden. Hierover kunt u meer vinden op de site van de dag van de architectuur (www.dvda.nl). In Ede heeft de stichting DOE! het initiatief genomen om op deze dag een bijeenkomst te organiseren over het zogenaamde COP (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). Wat is het, welke mogelijkheden zijn er, wat betekent het voor mensen die het aandurven en hoe zit dat dan in Ede.

Een aantal sprekers zal vanuit verschillende perspectieven hun verhaal vertellen over de mogelijkheden en de kansen. Aansluitend is er een debat. De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 25 juni van 16.00 tot 17.30 in het gemeentehuis Bergstraat 4 te Ede.
Geïnteresseerden kunnen zich vanaf maandag 20 juni aanmelden via de website van stichting DOE! : www.deontwerpersvanede.nl of via e-mail: info@deontwerpersvanede.nl met vermelding van naam en aantal bezoekers.

Let op! Betaald Parkeren.