Route Mobiel introduceert Geluksdag

Persbericht van Route Mobiel

Route Mobiel roept zaterdag 25 juni 2011 uit tot Geluksdag. Op deze dag kan iedereen zijn auto gratis laten controleren voordat men op vakantie gaat.

De Top-3 van meest voorkomende pech op Europese wegen is:

1. Startproblemen (waaronder accu) 48%
2. Motorische problemen 15%
3. Lekke band 9%

In het hoogseizoen van 2010 had ruim 20% van deze pechgevallen voorkomen kunnen worden! Simpelweg door de auto vooraf te controleren. Natuurlijk helpt Route Mobiel deze klanten graag, maar nog liever voorkom je de pech vooraf. Daarom organiseert Route Mobiel de Geluksdag. Op deze dag kan iedereen - dus ook niet-klanten - zijn auto laten controleren door middel van een gratis zomercheck. Als er een mankement wordt geconstateerd, dan kan dat meteen gerepareerd worden.

Edward Reinderts, commercieel directeur Route Mobiel: "Hoe snel je ook ter plaatse bent en hoe goed je de klant helpt, de vakantie is vervelend onderbroken en kost veel tijd. Met een zomercheck kan je al een hoop problemen voorkomen."

Als de klant toch pech krijgt, ondanks de zomercheck, wordt hij uiteraard gewoon geholpen. Edward Reinderts: "De auto wordt op de belangrijkste punten gecontroleerd, maar we kunnen niet garanderen dat de auto geen pech krijgt".

Route Mobiel zit deze zomer weer klaar voor opvang en uitvoering van de pechmeldingen in binnen- en buitenland. De alarmcentrale is weer helemaal voorbereid op de drukte. De grootste drukte wordt verwacht vanaf de 3e week van juli.

Dienstverlening gegarandeerd

Route Mobiel kan terugvallen op een Europees netwerk van gespecialiseerde pechhulpverleners in 43 landen. Zij kan haar capaciteit van haar pechhulpverleners snel uitbreiden. Op die manier blijft de dienstverlening binnen de kaders waar Route Mobiel voor staat.

Klantwaardering

Route Mobiel meet de tevredenheid bij haar klanten voortdurend via Tevreden B.V., een onafhankelijk bedrijf gespecialiseerd in het meten van klanttevredenheid. Ook tijdens de zomerdrukte van 2010 bleef de waardering voor Route Mobiel hoog, tussen 8,0 en 8,2. Route Mobiel ziet de zomer van 2010 als bewijs voor de kwaliteit van haar dienstverlening en blijft hard werken om de dienstverlening telkens verder te verbeteren. Op www.routemobiel.tevreden.nl staat meer informatie en de actuele klanttevredenheid.

Links:
http://www.routemobiel.nl



Razende Robot Reporter