Ingezonden persbericht


***PERSBERICHT***

SUMMER OF LOVE
25 ­ 06- 2011 GAY VROUWEN STRAND FESTIVAL
BLIJBURG AAN ZEE AMSTERDAM

Girlesque en Zij aan Zij slaan de handen ineen en vieren samen met honderden gay minded vrouwen de Summer of Love van 2011. Zaterdag 25 juni staat het Amsterdamse stadsstrand Blijburg in het teken van de vrouwenliefde. Live bands, dj's, performers geven acte de presence op hèt eerste vrouwenstrandfestival van Amsterdam.

Een zomers strand vol prachtige vrouwen, blote voeten in het warme zand, een cocktail in de hand en heerlijke summerbeats van de beste Dj's waarbij het onmogelijk is om stil te blijven zitten.

Caraibische jazz van de talentvolle Kris Berry, enfant terrible Elle Bandita en indiepopband Blind Parade zijn enkele namen van de live optredens op de twee podia van Summer of Love. Zwoele zomerbeats van dj's als Sjeazy Pearl, Suna, Manu Tavares en Miss Sunrise. Live performances van burlesque starlet Pepper Minsky, the Singing Cadillac en de Softmijsjes. Massages, handlezen, tarot en een volleybaltoernooi in en rond de authentieke Oosterse tenten creëren het ultieme festivalgevoel: niets moet, alles mag. Het festival wordt gehost door de opzwepende en goedlachse JNM the Naked MC (aka Jennifer Muntslag) en nr 1. Drag King Sexy Galexy.

Zij aan Zij en Girlesque nodigen alle lesbische, biseksuele én bischierige vrouwen van Nederland en België uit om te komen dansen, flirten en genieten op deze unieke happening.

Bianca Moerel is organisator van de girl-girl parties Girlesque. Een van de populairste vrouwenfeesten van Amsterdam en omstreken waar nieuw en gevestigd vrouwelijk talent op het podium en achter de draaitafels staat. Met uiteenlopende muziek, van indie electro tot disco en techno, burlesque optredens en experimentele underground live shows is er voor ieder wat wils. Girlesque vindt vier keer per jaar plaats in diverse clubs in Amsterdam en Antwerpen.

Zij aan Zij is dé glossy voor lesbische en biseksuele vrouwen in Nederland en België. Het verschijnt 8 keer per jaar en heeft een grote en trouwe groep lezeressen. Het bereik van Zij aan Zij is gemiddeld 45.000 lezeressen per editie. Uitgeefster sedert 1992 is Maria van Oosten en hoofdredacteur is Franc Craanen.

Line up Summer of Love

DJ's:
Sjeazy Pearl, Manu Tavares, Suna, Bo Monde, ShowBizLiz (Twisted Disco Nymphs), Dees, Miss Sunrise, Fatima Supreme, Puck & Natasha (Pinq Radio), Rosa G.

Live:
Elle Bandita (acoustic set), Kris Berry (acoustic set), Blind Parade, Maya Mertens likes this., Shishani, Victoria Nicol, Pepper Minsky, Singing Cadillac, De Softmijsjes

Hosts:
JNM the Naked MC, drag-king Sexy Galexy

Blijburg aan Zee, Muiderlaan 1001, 1087 VA Amsterdam 12:00 - 23.00 uur | ¤22,50 | ¤ 15,- (vvk)
)
Voorverkoopadressen:
Amsterdam: Cafe Saarein, Elandsstraat 119
Pink Point, Westermarkt 1
Utrecht: Savannah Bay, Telingstraat 13

Online tickets en meer info:
www.girlesque.nl | www.zijaanzij.nl | www.blijburg.nl

Blijburg aan Zee is gemakkelijk bereikbaar met de fiets, auto, tram en boot. Tram 26 vanaf Amsterdam CS, eindhalte Strand IJburg. Er zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen bij Blijburg aan Zee.



Ingezonden persbericht