Gemeente Sittard-Geleen


PERSBERICHT

Onder embargo tot moment van uitreiking

Speld van Verdienste voor Hans Moonen uit Geleen

Sittard-Geleen, 23 juni 2011 - Burgemeester Sjraar Cox reikt opp 25 juni om 19.30 uur tijdens de receptie van de jubilerende Tennisclub Keerweide de Speld van Verdienste van de gemeente Sittard-Geleen uit aan Hans Moonen.

De heer Moonen heeft onlangs zijn functie van secretaris bij T.C Keerweide neergelegd, om zich volledig te kunnen toeleggen op zijn vrijwilligerswerk bij de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn- en Tennisbond) Het secretariaat van T.C. Keerweide heeft hij meer dan 12 jaar vervuld. Voor de KNLTB houdt hij zich bezig met de verbetering van het relatiebeheer van de aangesloten verenigingen in Zuid-Limburg.

Betrokkene heeft bovendien zitting in de Sportraad van de Sportstichting en is voorzitter van de sectie Tennis en hij is voorzitter van de zogenaamde Taskforce-werkgroep. In het verleden was hij jeugdleider bij FC Geleen Zuid en bestuurslid van de voormalige muziekschool Odeion.

U bent van harte uitgenodigd aanwezig te zijn de uitreiking van de Speld van Verdienste op 25 juni om 19.30 uur in het Feestpaviljoen bij TC Keerweide, Ridder Vosstraat 30 te Geleen.


---