Politie Gelderland-Zuid

Achtervolging na woninginbraak

Beesd, 25-06-2011 o Zaterdagochtend 25 juni kreeg de politie om 05.00 uur melding van een woninginbraak in de Voorstraat in Beesd. Surveillerende agenten in de omgeving zagen direct na deze melding een auto rijden die er bij het zien van de politiemensen vandoor ging.

De auto reed vervolgens met hoge snelheid over Rijksweg A2 in de richting van Den Bosch. Tijdens de achtervolging keerde de auto op de snelweg, waarna hij spookrijdend verder ging. Via een autosnelwegoprit verliet de auto vervolgens de snelweg, waarna de achtervolgende politiemensen de auto uit het oog verloren.

Bij nader onderzoek bleek dat de auto die door de politiemensen was achtervolgd, inderdaad weggenomen was bij de woninginbraak in de Voorstraat in Beesd. De politie onderzoekt deze woninginbraak en autodiefstal verder.

Auto uitgebrand
Even voor de woninginbraak, rond 04.40 uur, trof de politie een brandende auto aan op de Oude Waag in Beesd. De politie onderzoekt of deze auto iets met de zaak te maken heeft en doet ook hier verder (sporen)onderzoek.

(00)

Laatst gewijzigd 25-06-2011 8:56 | © Regio Gelderland-Zuid |