Politie Brabant Zuid-Oost

Twee auto's en fiets in de brand; Politie zoekt getuigen

Bladel , 25-06-2011 o Twee auto's en een fiets zijn vrijdagavond vlak na elkaar in brand geraakt. Dit gebeurde tussen 20.45 uur en 21.00 uur. De politie is op zoek naar getuigen.

Een auto die geparkeerd stond aan de Annie MG Schmidtlaan, ter hoogte van de PC Boutenslaan, vatte als eerst vlam. Hiernaast stond nog een auto waaraan een vernieling was gepleegd. Rond 20.50 uur kwam de melding binnen dat een auto aan de Stijn Streuvelslaan in brand stond. De fiets stond tegen een muurtje op het Albrecht Rodenbachplein en is daar in brand gezet.

Onderzoek

Bij de politie kwamen hierover veel meldingen binnen, waarna agenten ter plaatse zijn gegaan en een onderzoek zijn gestart. Alle voertuigen zijn in beslag genomen voor dit onderzoek.

Oproep

De politie vraagt mensen die iets verdachts hebben gezien vrijdagavond vanaf 20.30 uur in de buurt of op één van de genoemde locaties contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Informatie anoniem doorgeven, kan door te contact te zoeken met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.