Politie Midden- en West Brabant

Twee arrestaties na openlijke geweldpleging

Bergen op Zoom, 25-06-2011 o De politie heeft twee jongemannen (18 en 19) opgepakt op verdenking van openlijke geweldpleging. Ze sloegen zaterdag 25 juni 2011 rond 01.20 uur een man in elkaar op de
Potterstraat in Bergen op Zoom.

Het slachtoffer werd bloedend en ernstig verstuft op straat
aangetroffen. Het ambulance personeel nam hem meteen mee naar het ziekenhuis omdat er mogelijk sprake was van een gebroken kaak en een gebroken neus. De gewaarschuwde politieagenten stelden een onderzoek, waarbij duidelijk werd dat de mishandeling op camerabeelden was vastgelegd. Hierop is te zien dat het slachtoffer van achteren wordt benaderd door zijn belagers. Vervolgens kreeg hij een zogenaamde high-kick vol in zijn gezicht. Hierna reden de daders weg in de richting van de Lievevrouwestraat.
Op basis van dit bewijsmateriaal arresteerde de politie korte tijd later een 18-jarige man uit Goes en een 19-jarige man uit Bergen op Zoom. Het tweetal is ingesloten en zit voorlopig vast. Ze hebben al toegegeven dat ze betrokken waren bij geweld, die was voortgekomen uit een ruzie. Van het slachtoffer (39-jarige inwoner van Bergen op Zoom) is om medische redenen overigens nog geen aangifte opgenomen.


Laatst gewijzigd 25-06-2011 10:48 | © Regio Midden en West Brabant |