Politie Midden- en West Brabant

Ruzie om parkeerplaats leidt tot geweld

Kaatsheuvel, 25-06-2011 o Ruzie om een parkeerplaats mondde
vrijdagavond 24 juni 2011 uit in een vechtpartij. Het geweld vond plaats om 22.45 uur op het parkeerterrein van een camping aan de Van Haestrechtstraat.

De gewaarschuwde agenten troffen een totaal vernielde auto (VW Passat) aan. De vechtersbazen waren er vandoor gegaan, aldus getuigen. Oorzaak van het incident was een fout geparkeerde auto. Beveiligers van de camping spraken een groep dronken Polen aan die de camping op wilden. Hun auto stond echter pal voor een toegangspoortje en blokkeerde daarmee de doorgang. De discussie liep hoog op en de vier Polen werd gesommeerd om van de camping te vertrekken. Ze gingen weg maar kwamen even later met versterking terug. Door een man of acht werd de beveiliger ingesloten. Hij kreeg vervolgens klappen en werd bedreigd met een kapot geslagen wodka fles. In het tumult werd VW Passat vernield, die eigendom is van een andere campinggast. Toen de ruiten van de auto kapot geslagen werden klonken er harde knallen. In eerste instantie gingen omstanders er vanuit dat er geschoten was. Dit bleek niet het geval te zijn en er zijn ook geen sporen gevonden die daarop duiden. De politie heeft inmiddels een van de verdachte (34)
gearresteerd en verwacht de komende dagen nog meer aanhoudingen te verrichten. Het taalprobleem en alcoholgebruik van de verdachten maakt het lastig om duidelijkheid in de zaak te krijgen.


Laatst gewijzigd 25-06-2011 13:57 | © Regio Midden en West Brabant |