Gratis concert Mrs. Smit & The Boys From Brasil


AMSTERDAM, 20110607 -- De band ‘Mrs. Smit & The Boys From Brasil’ geeft op 25 juni een gratis concert in het Vondelpark Openluchttheater. De jonge Nederlandse band speelt Braziliaanse muziek en schrijft eigen nummers. In juli 2011 worden de eerste drie nummers uitgebracht. Deze zijn gratis te downloaden of te bekijken via YouTube.

De vier leden van de band hebben eerder in het Vondelpark Openluchttheater opgetreden; in 2008 vond hier het eerste optreden van de band plaats, onder niet optimale omstandigheden. “Ik voelde me die middag niet zo geweldig”, herinnert drummer Daan van Kasteren zich. “Het eerste optreden met Mrs. Smit & The Boys From Brasil, in een afgeladen Vondelpark en zo ziek als een hond. Desondanks was het een geweldige show en ik kan niet wachten er weer te spelen.”

De band probeert hun muziek op creatieve manieren aan de man te brengen. “We zijn in contact gekomen met een groep Samba de Gafieira dansers, die het erg leuk vinden op onze muziek te dansen”, aldus gitarist Jesse Buitenhuis. “In het Vondelpark hopen we de Nederlandse heupen ook weer los te krijgen.” Daarnaast gaat de band virtuele optredens geven via een nieuwe Smartphone app. Via je je iPhone kun je binnenkort op allerlei plekken een concert van de band zien.

Het optreden vindt plaats op 25 juni om 16 uur smiddags. Meer informatie is te vinden op www.openluchttheater.nl , www.boysfrombrasil.nl, of www.facebook.com/boysfrombrasil.





Ingezonden persbericht