Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

25 JUNI 2011: SLAM!FM BEACHBREAK

Hilversum, 18 mei 2011 - De afgelopen weken heeft de zon zich volop laten zien, maar de zomer start pas echt met hét strandfeest van het jaar: de SLAM!FM Beachbreak in Beachclub Vroeger, Bloemendaal aan Zee. Op 25 juni 2011 opent Europa's grootste beachclub haar deuren voor vijfduizend bezoekers, die samen met het radiostation de zomer muzikaal inluiden.

Inmiddels is de SLAM!FM Beachbreak uitgegroeid tot een jaarlijks terugkomend evenement. En ieder jaar is de line-up er één waar het publiek massaal op af komt. Ook op 25 juni mag SLAM!FM weer grote namen op het podium verwelkomen, waaronder DJ Jean, R3hab, Ray & Anita, R.I.O., Billy the Klit en The Partysquad. Vanaf 14:00 uur barst het feest los, waarbij het in het zand dansende publiek wordt vermaakt met verrassende acts en ongekende zomerse beats. Het strandfeest belooft deze editie wederom een perfecte kick-off van de zomer te worden.

Kaarten voor de SLAM!FM Beachbreak zijn te koop via www.slamfm.nl en in alle Primera winkels. De SLAM!FM Beachbreak wordt mede mogelijk gemaakt door Cornetto Enigma, "Try the irresistible soft side".

Noot voor de redactie,