Gemeente Hattem

Persbericht

Hattem, 15 juni

Brandweer Hattem organiseert kennismakingsdag

Brandweer Hattem is op zoek naar vrijwilligers, daarom organiseert de Brandweer op 25 juni een kennismakingsdag. De kennismakingsdag is voor mensen die geĂŻnteresseerd zijn in het werken bij de Brandweer. Aanmelden kan schriftelijk of via een formulier op de gemeentelijke website.

Het takenpakket van de Brandweer is zeer divers. Naast het bestrijden van brand, helpen ze mensen en dieren in nood, assisteren ze bij auto ongelukken en pompen ze kelders uit. Het komt soms ook voor dat er ongevallen plaatsvinden met gevaarlijke stoffen zoals ammoniak of gas.

Werken bij de Brandweer
Het werken bij de Brandweer is uitdagend, onvoorspelbaar, avontuurlijk en afwisselend. De Brandweer biedt een uurvergoeding, een fijne werkomgeving en diverse ontwikkelingsmogelijkheden. Het is wel wenselijk dat de vrijwilligers wonen en/of werken in Hattem, zodat u regelmatig overdag beschikbaar bent.

Aanmelden
Op de kennismakingsdag kunt u al een beetje proeven van het werken bij de Brandweer. Het digitale aanmeldingsformulier is te vinden op www.hattem.nl onder het menu inwoners - wonen en leven - veiligheid. Schriftelijk aanmelden kunt u doen door een briefje met uw persoonsgegevens op te sturen naar de gemeente Hattem t.n.v. dhr. T. Haverkamp.