Politie Midden- en West Brabant

Frontale aanrijding in Rucphen

Rucphen, 25-06-2011 o Bij een verkeersongeval in Rucphen botsten vrijdagavond 24 juni 2011 twee personenauto's op elkaar. De ravage was groot. Bij de veroorzaker was sprake van alcoholgebruik.

Het ongeluk gebeurde rond 23.30 uur op de Gebrande Hopefstraat. De 39-jarige veroorzaker reed in zijn zwarte BMW X5 vanuit Roosendaal naar zijn woonplaats Rucphen.
In een bocht op door doorgaande weg Gebrande Hopefstraat kwam hij vermoedelijk op de weghelft voor tegemoetkomend verkeer terecht en botste frontaal op een tegenligger.
De tegemoetkomende auto was een grijze Volvo V50 en werd bestuurd door een 47-jarige man uit Roosendaal. In de auto zat ook zijn zoon. Door de klap belandde de Volvo op zijn kop tegen een lantaarnpaal.

De veroorzaker verliet de plaats van het ongeval. Hij liet daarbij zijn auto achter en en een visitekaartje achter. Hij werd in het ziekenhuis gearresteerd en was niet noemenswaardige gewond. Wel was echter ook sprake van alcoholgebruik, wat reden was om zijn rijbewijs in te vorderen. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Laatst gewijzigd 25-06-2011 14:34 | © Regio Midden en West Brabant |