Ingezonden persbericht


()
Rijswijk, 25 juni 2011

Succesvol miljonairsfeest in Uden

Vandaag is het vallen van de tweede prijs van het 5 x Miljoen Kraslot gevierd bij Tabaktief Paul Westerdijk in Uden. Hier won een man uit Uden het tweede netto miljoen. Ter gelegenheid van het winnen van de hoofdprijs werd aldaar een winkelfeest opgezet, waarbij consumenten plaats namen op de snelle tractor bekend van de reclame van Krasloten voor een foto. Ook werd er taart uitgedeeld. In de prijzenpot van het 5 x Miljoen Kraslot zitten nu nog drie hoofdprijzen van 1.000.000 euro netto. 'Geweldig! Het is zo verschrikkelijk leuk om een hoofdprijs te verkopen. Ik vind het belangrijk om lol te hebben in de winkel met de klanten. Mensen die bij ons binnen komen, moeten lachend naar huis gaan,' aldus de winkelier Paul Westerdijk.

Kras1

Vandaag is het vallen van de tweede prijs van het 5 x Miljoen Kraslot groot gevierd bij Tabaktief Paul Westerdijk in Uden. Hier won een man uit Uden onlangs 1.000.000 euro netto. Op de foto winkelier Paul Westerdijk. (foto vrij van rechten, fotograaf Hans de Vries)

Iedereen wint met Krasloten
In 2010 telde Krasloten ruim 7,4 miljoen geïnde prijzen met gezamenlijk een geldbedrag van bijna ¤39 miljoen. Maar niet alleen spelers winnen mett Krasloten, ook goede doelen winnen. Krasloten is een product van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC*NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen. Voor meer informatie zie www.krasloten.nl. noot.jpg