Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwegein, 18 mei 2011

Beweegdag in Stichtse Vecht voor mensen met beperking

Het Gehandicapten Platform Maarssen, Sportsa en Sportservice Midden Nederland organiseren op zaterdag 25 juni een beweegdag voor mensen met een lichamelijke of verstandelijk beperking. Op sportpark Daalseweide in Maarssen kunnen kinderen en volwassenen van alle leeftijden van 10.00 tot 13.00 uur verschillende (rolstoel)sporten en spellen uitproberen. Aanmelden is gratis en kan tot 20 juni via www.usportanders.nl.

Kennismakingslessen
Sportaanbieders uit Stichtse Vecht en omgeving zijn aanwezig om de kennismakingslessen te verzorgen. De lessen zijn aangepast aan de mogelijkheden van de deelnemers. Er kan kennis worden gemaakt met korfbal, badminton, honkbal, tennis en handbal.

Beperkt aantal deelnemers
De deelnemers worden in sportgroepen (naar mogelijkheden en leeftijd) ingedeeld en begeleid door vrijwilligers. Voor een consumptie wordt gezorgd. Om voldoende aandacht aan iedere deelnemer te kunnen schenken, is het aantal plaatsen beperkt. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met consulent aangepast sporten Judith Meeuwissen van Sportservice Midden Nederland via telefoon: 06-12949436 of e-mail: judith.meeuwissen@sportservicemiddennederland.nl

---------------------EINDE PERSBERICHT--------------------

Noot aan de redactie:

Voor meer informatie, foto's en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met: Naam: Judith Meeuwissen
Sportservice Midden Nederland
Tel: 06-12949436
E-mail: judith.meeuwissen@sportservicemiddennederland.nl. www.sportservicemiddennederland.nl