Ingezonden persbericht


2 juni 2011

1000ste uitzending 'Op zien Limburgs'
Live vanaf de Markt in Weert !

Zondag 26 juni presenteert WeertFM live vanaf de Markt in Weert de 1000ste uitzending 'Op zien Limburgs' van 16:00 tot 21:00 uur.
Tijdens deze feestelijke uitzending zullen diverse Limburgse artiesten zoals Ton Wolter, Frans Theunisz, Thei & Marij, Martin en Guido, Déjà-vu, Big Benny en de band Sjeng & the Gang nummers live ten gehore brengen, entree is gratis.

Op dit moment is "Op zien Limburgs" het langst lopende programma van WeertFM. Ruim 25 jaar geleden opgestart als een onderwerp in het cultuurprogramma "Kiosk". De ene week was er aandacht voor koor- en fanfaremuziek en de andere week voor de Limburgstalige muziek. Na twee jaar werd "Op zien Limburgs" een zelfstandig programma. Elke vrijdagavond een uurtje Limburgstalige muziek op de lokale radio. Regelmatig waren er bekende maar ook minder bekende Limburgse artiesten te gast in de studio om hun nieuwe nummers te promoten. Sinds 2003 zijn er geregeld live-uitzendingen vanuit een lokale horecagelegenheid maar ook vanuit de verzorgingshuizen van de stichting Land van Horne.

Op zien Limburgs wordt iedere vrijdagavond live uitgezonden tussen 19.00u en 21.00u.

WeertFM is te beluisteren via de ether op 107.5, via de kabelkrant van de steekomroep EN via internet: www.weertfm.nl (klik in het linkermenu op 'luister live')

////// EINDE PERSBERICHT /////


Noot voor redacties


Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht