Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Teuge -  Politie onderzoekt mishandeling op voetbalveld   |

De politie stelt een onderzoek in naar een incident tijdens een voetbalwedstrijd aan de Zanden in Teuge. Bij het incident op zaterdag 25 juni werd een 19-jarige man uit Schalkwijk als verdachte aangehouden.


De regionale meldkamer kreeg omstreeks 13.50 uur een melding van een onwelwording tijdens een voetbalwedstrijd. Ambulance en politie gingen naar het sportveld en hier bleek dat het niet om een onwelwording ging, maar om een mishandeling. Een 18-jarige jongeman uit Lochem zou als keeper zijn neergeslagen. Hij was bewusteloos geweest en werd per ambulance nar het ziekenhuis gebracht. Nadien bleek dat hij een gescheurde oogkas en een hersenschudding had opgelopen. Een 19-jarige voetballer uit Schalkwijk zou de vermoedelijk verdachte zijn en hij werd aangehouden. De politie moet nog meerdere getuigen en beide betrokkenen verhoren. Na afronding van het onderzoek wordt proces-verbaal opgemaakt.


2011087278

|     |Zutphen - Politiebikers houden lastige stapper aan        |

Politiebikers hebben zondag 26 juni een 42-jarige man uit Warnsveld aangehouden. Hij werd met een glas bier in de Zutphense binnenstad aangetroffen en wilde niet naar de bikers luisteren.


De politiebikers surveilleerden omstreeks 01.30 uur op de Turfstraat en zagen daar een man met een glas bier lopen hand. De bikers spraken de man aan met de bedoeling dat hij zijn glas zou ledigen en zijn weg zou vervolgen. Dit eindigde anders dan gedacht. De man wenste niet in gesprek te gaan met de agenten en liep door. Met een fiets werd hem de doorgang belet om toch het gesprek met hem aan te kunnen gaan. De man werd een bekeuring aangezegd en wilde weglopen. Hij begon zich ook agressief op te stellen en besloten werd de man aan te houden. Hier moest enige fysieke inspanning aan te pas komen om de man onder controle te brengen. Op het politiebureau werd hij verhoord en later met twee bekeuringen heengezonden.


2011087454

|     |Zutphen -  Duo aangehouden na vechtpartij                 |

De politie heeft zondagochtend 26 juni in het centrum van Zutphen twee jongemannen uit die plaats aangehouden. Zij waren betrokken bij een vechtpartij en zijn ingesloten voor verhoor.


Surveillerende agenten zagen omstreeks 03.30 uur op de kruising van de Marspoortstraat met de IJsselkade een behoorlijke vechtpartij waar ongeveer vijftien personen aan deelnamen. De situatie was erg onoverzichtelijk. Op aanwijzing van getuigen werden de vermoedelijke verdachten, twee Zutphenaren van 19 en 22 jaar, aangewezen. Deze werden aangehouden en snel afgevoerd, waarna de angel uit het incident was. De overige mensen schijnen allemaal geprobeerd te hebben om de ruziemakende partijen te scheiden.


Beide verdachten zijn in Doetinchem ingesloten en de politie stelt een verder onderzoek in. Proces-verbaal wordt opgemaakt.


2011087526

|     |Zutphen - Hardleerse automobilist is auto kwijt           |

Agenten hebben op zaterdag 25 juni een 39-jarige Zutphenaar aangehouden voor het rijden onder invloed, het rijden zonder rijbewijs en het negeren van een rijverbod. Eerder die nacht was hij voor het rijden onder invloed en zijn auto is in beslag genomen.


Surveillerende agenten controleerden de man omstreeks 11.00 uur in de Laarstraat in Zutphen. Hierbij bleek dat hij eerder die nacht was aangehouden voor het rijden onder invloed. De man die geen rijbewijs heeft had nog teveel alcohol op en blies 1.8 promille.
De auto is in beslag genomen en tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.


2011087253

|     |Twello - Beginnend bestuurder onder invloed               |

De politie maakt proces-verbaal op tegen een 19-jarige jongeman uit Twello. Hij werd zondagochtend 26 juni op een snorfiets aangetroffen en bleek gedronken te hebben.


Agenten zagen omstreeks 05.20 uur een jongeman op een snorfiets op de Westerlaan in Twello rijden. Bij het zien van de politieauto stapte hij af, reden voor de agenten om poolshoogte te nemen. De jongeman bleek gedronken te hebben en blies op het politiebureau 0.4 promille. Dit is het dubbele van hetgeen hij als beginnend bestuurder maximaal mag hebben. Met een proces-verbaal en een rijverbod moest hij, nu verplicht, lopend naar huis.


2011087568


Einde berichten


-----------------------

(





(



---- --