Politie Zeeland


---

1045-2011 Vrouw lastiggevallen in Middelburg
Op de Zandvoortweg in Middelburg werd zondagmiddag een 75-jarige Middelburgse vrouw door een onbekende man lastiggevallen.
De vrouw kwam op de Zandvoortweg een man op de fiets tegen die haar afsneed waardoor zij moest stoppen. De man deed de vrouw een 'oneerbaar voorstel', trok daarna aan haar shirt en betastte haar. De vrouw rukte zich los waardoor haar fiets viel. De man schrok daarvan en de vrouw zag kans weg te fietsen. De man maakte haar nog attent op het feit dat de fietstas van haar fiets was gevallen, daarna reed hij weg in de richting van de Walcherseweg.

1046-2011 Rijden onder invloed, Vlissingen
Op het Stadhuisplein in Vlissingen is zondag rond 04.00 uur een 20-jarige Vlissingse automobilist aangehouden voor rijden onder invloed.
De man, die als beginnend bestuurder teveel had gedronken, was even voor zijn aanhouding op de Commandoweg tegen een paar geparkeerde auto's gereden. Eén van de eigenaren is de man achterna gegaan en heeft de politie gewaarschuwd. Toen agenten de auto stopten op het Stadhuisplein wilde de man eerst niet toegeven dat hij gereden had. Achter het stuur zat namelijk een andere man, hij verklaarde ook niets van een aanrijding af te weten. Maar uiteindelijk gaf de 20-jarige man toe dat hij het ongeval veroorzaakt had. Hij moest zijn rijbewijs inleveren en hij kreeg ook nog een rijverbod van 5 uur.

---- --