Gemeente Heeze-Leende


Rondetafelgesprek en openbare raadsvergadering op 27 juni

Op maandagavond 27 juni vinden in de raadzaal van het gemeentehuis een rondetafelgesprek en aansluitend een raadsvergadering plaats. Het rondetafelgesprek begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 20.45 uur. De raadsvergadering volgt daarop en begint (afhankelijk van het tijdstip waarop het rondetafelgesprek is afgerond) uiterlijk om 21.00 uur. Onderwerpen op de agenda van het rondetafelgesprek zijn gelijk aan de onderwerpen van de raadsvergadering wat betreft het opiniërende en besluitvormende deel. Het kan echter zijn dat tijdens de raadsvergadering een of meerdere onderwerpen niet behandeld worden. Dit is afhankelijk van de advisering hierover tijdens het rondetafelgesprek. Als in het rondetafelgesprek een voorstel een hamerstuk is (dit wil zeggen dat hierover geen nadere discussie in de raad nodig is) dan wordt het daarna die avond nog in de raadsvergadering afgehandeld. Voorstellen waar nog wel discussie over is, komen (eventueel aangepast) pas in de volgende raadsvergadering op de agenda. Door deze aanpak houdt de raad meer avonden over om thema- en werkbijeenkomsten te houden.

Hieronder kunt u lezen welke onderwerpen onder andere op de agenda's van beide bijeenkomsten staan:


- Plan van aanpak/startnotitie Structuurvisie


- Bestemmingsplan Zevenhuizen 8, Leende


- Bestemmingsplan Rul 24,
Heeze


- Bestemmingsplan Hazenhurk 1,
Heeze


- Verhuis- en inrichtingskosten bibliotheek Heeze


- Haalbaarheidsonderzoek verbetering aansluiting Albertlaan-Heezerweg-Kloosterlaan


- Bergerhofschool


- Verbreed gemeentelijk rioleringsplan

Onderwerpen die alleen behandeld worden tijdens raadsvergadering:


- Kadernota
2012


- Concept-programmabegroting


- Jaarrekening 2010 en het jaarverslag 2010 van de GRWRE


- Technische aanpassing Regeling regionaal samenwerkingsverband openbaar basisonderwijs

De complete agenda's van beide bijeenkomsten liggen ter inzage in de hal van het gemeentehuis. Ook treft u deze aan op de website van de gemeente www.heeze-leende.nl, onder Bestuur en organisatie bij vergaderschema.

Radio-uitzending raadsvergadering

Bovengenoemde raadsvergadering wordt rechtstreeks uitgezonden op Radio Horizon. U kunt de vergadering vanaf 19.30 uur beluisteren via kabelfrequentie 94.4 en etherfrequentie 92.9.

Openbare themabijeenkomst gemeenteraad op 20 juni

Op maandagavond 20 juni a.s. vindt een openbare themabijeenkomst van de gemeenteraad plaats. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis Heeze-Leende. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Op de agenda staan de volgende onderwerpen:


- 19.30 uur - 20.00 uur:

bestemmingsplannen Hazenhurk 1, Rul 24 en Zevenhuizen 8


- 20.00 uur - 20.30 uur:

plan van aanpak/startnotitie Structuurvisie


- 20.30 uur - 21.00 uur:

kluifrotonde