Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 21 juni 2011
NIEUWE AFLEVERINGEN NU WE ER TOCH ZIJN OP VAKANTIE

BNN

VANAF 27 JUNI BBQ'S, BIER EN BIKINI'S IN NU WE ER TOCH ZIJN OP VAKANTIE

Zwembroek aan en gaan! De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol. In Nu We Er Toch Zijn op Vakantie bezoeken ze de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland. Ze testen de gastvrijheid van de lokalen én de toeristen. Kan er voor de BNN'ers een hamburgertje bij op de barbecue of worden ze vriendelijk weg gebonjourd? Nadat het publiek lekker is opgewarmd met de afleveringen van vorig seizoen gaan we vanaf maandag 27 juni helemaal los met een serie van vijftien kersverse afleveringen van Nu We Er Toch Zijn op Vakantie. Drie weken lang iedere werkdag om 19.30 uur bij BNN op 3.

In Nu We Er Toch Zijn op Vakantie test iedere dag een andere BNN'er de gastvrijheid van een plaats in Nederland. De burgemeesters wachten in spanning af of ze een zwarte, zilveren of gouden Nu We Er Toch Zijn-Award uitgereikt krijgen. Patrick Lodiers trapt af in Kamperland. Patrick: 'Soms verlies je het bijzondere van je eigen land uit het oog. En laat dat bijzondere ook zeker de gastvrijheid zijn! Ik zou elke Nederlander in eigen land willen aanraden: nu we er toch zijn: op vakantie!'

Sander Lantinga viert de zomer in Lelystad om te kijken of het er nog net zo gezellig is als toen hij er in de buurt woonde. Geraldine checkt of drekracen in de Achterhoek wat voor haar is. Dennis onderzoekt de zomerse gastvrijheid in de studentensteden Delft en Leiden. En Nicolette hoopt dat ze met open armen wordt ontvangen door de eilanders en losgeslagen vakantievierders op Texel. De andere BNN'ers die op pad gaan zijn Valerio Zeno, Zarayda Groenhart, Filemon Wesselink en drie nieuwe vakantiegangers Manuel Broekman, Rámon Verkoeijen en Ruben Nicolai.

Tijdens de gastvrijheidstest plakt iedere presentator de Nu We Er Toch Zijn-sticker op bijvoorbeeld een stoplicht, brug, elektriciteitkast of fietsenstalling. Heb je er één gevonden? Maak een foto van jezelf en de sticker en stuur de foto op via nwetz.bnn.nl. De leukste inzendingen ontvangen een prijspakket!

Week 1:
Maandag 27 juni - Patrick in Kamperland
Dinsdag 28 juni - Sander in Lelystad
Woensdag 29 juni - Geraldine in Amsterdam-Noord
Donderdag 30 juni - Zarayda in Hoorn
Vrijdag 1 juli - Dennis in Delft

Week 2:
Maandag 4 juli - Geraldine in Hengelo
Dinsdag 5 juli - Manuel in Peel en Maas
Woensdag 6 juli - Ruben in Loosdrecht
Donderdag 7 juli - Dennis in Leiden
Vrijdag 8 juli - Nicolette in Texel

Week 3:
Maandag 11 juli - Manuel in Littenseradiel
Dinsdag 12 juli - Zarayda in Vlissingen
Woensdag 13 juli - Valerio in Maaskantje
Donderdag 14 juli - Rámon in Apeldoorn
Vrijdag 15 juli - Filemon in Schiermonnikoog

----------
Persfoto's van iedere aflevering staan op pers.bnn.nl.


Ingezonden persbericht