Ingezonden persbericht


Heet Nieuws: Slechte Band winnaar Gouden Pet 2011

Slechte Band winnaar van de Gouden Pet

Op een zonovergoten Hooglandsekerkplein werd De Slechte Band uit Leiden door het publiek gekozen als winnaar van Straatmuzikantenconcours De Gouden Pet. Na een uitermate gezellige dag met optredens op de Hoogstraat, Hooglandsekerkgracht en Burchtplein werd de Slechte Band door de vakjury gekozen met vijf andere bands op te treden in de finale.Met de liedjes 'Ik ben John' en 'Henk Binnendijk' wist de band genoeg stemmen te winnen voor de begeerde Gouden Pet. Het was 10 jaar geleden dat de Slechte Band beslag legde op de 2e plaats. Nu dus de 1e plek! Op youtube.nl staan nog een paar leuke filmpjes.

Twitter alert en Facebook
Via Twitter zullen we die dag regelmatig berichtjes rondsturen zodat iedereen weet waar je ons kunt vinden. www.twitter.com/slechteband. Hiernaast zijn we tegenwoordig ook te vinden op Facebook http://www.facebook.com/pages/De-Slechte-Band-uit-Leiden/181709048540021.

Meer te doen in Leiden en omgeving...
Evenementenkalender CTV Zuid-Holland - www.ctvzuidholland.nl Nacht van Rembrandt - www.nachtvanrembrandt.nl Leidsch Dagblad - www.leidschdagblad.nl LOS-online - www.los-online.nl Groepsuitjes - www.groepswijzer.nl De Slechte Band uit Leiden - www.slechteband.nl - Boekingen: 06-10399488