Gemeente Goedereede


Uitnodiging informatieavond "Visie Zuidelijke schil Ouddorp"

De gemeente Goedereede ontwikkelde onlangs een stedenbouwkundige visie genaamd "Zuidelijke schil Ouddorp". De visie beschrijft de ruimtelijke kaders voor het gebied dat wordt begrensd door de Broekweg, de Steenweg, de Waterweg, de Hazersweg en de Duinkerkerweg in Ouddorp. Met de visie wordt de mate van beleidsvrijheid bij het ontwikkelen van bouwplannen vastgelegd. Ruimtelijke ontwikkelingen binnen dit gebied worden aan de kaders in de visie getoetst.

De visie is een concept. Het concept ligt tot en met 11 juli 2011 ter inzage op het gemeentehuis, Tramlijnweg 2 te Goedereede. De visie kan ook worden gedownload van deze site door te klikken op: Visie Zuidelijke schil Ouddorp. De gemeente Goedereede ontvangt graag reacties van belanghebbenden. Deze worden zo veel mogelijk in de visie verwerkt. Pas daarna wordt deze definitief vastgesteld.

Op dinsdagavond 28 juni organiseert de gemeente Goedereede een informatieavond over de Visie Zuidelijke schil Ouddorp in zalencentrum Dorpstienden, Dorpstienden 4 te Ouddorp. De inloop is om 19.30 uur, gevolgd door een presentatie. De wethouders F.J. Tollenaar en E. Tuk zijn onder meer aanwezig om vragen te beantwoorden.

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van deze uitnodiging kunt u contact opnemen met de heer Motshagen. Hij is bereikbaar via (0187) 49 71 41 of per e-mail; imotshagen@goedereede.nl.