Projectorganisatie Maasvlakte 2


Afsluiting Madoerastraat

27-06-2011 - Havenbedrijf Rotterdam N.V.

Op 28 juni wordt de verlengde Dardanellenstraat in gebruik genomen. Vanaf dat moment is dit de toegang tot het Distripark Maasvlakte. De Madoerastraat is niet langer toegankelijk.

Aan de noordzijde van het Distripark is de Dardanellenstraat doorgetrokken naar de Europaweg. Dit biedt ruimte voor de benodigde aanpassingen aan het treinspoor voor Maasvlakte 2. De Dardanellenstraat wordt de nieuwe toegangsweg naar het Distripark en vervangt daarmee de Madoerastraat. Op 28 juni 2011 wordt het nieuwe deel van de Dardanellenstraat in gebruik genomen en is de Madoerastraat niet meer toegankelijk.

Afsluiting en omleiding

In de nacht van 27 op 28 juni 2011 is de Madoerastraat bij de kruising met de Europaweg van 21.00 tot 6.00 uur afgesloten. Tijdens de afsluiting vinden de laatste wegwerkzaamheden plaats en wordt de spoorwegovergang ingesteld op de nieuwe verkeerssituatie. Alle bedrijven op het Distripark blijven bereikbaar.

Bestemmingsverkeer voor het Distripark vanuit het noordelijke deel van de Europaweg (N15) en vanuit de Coloradoweg wordt omgeleid over de Europaweg (N15) richting Rotterdam, afslag 8 Oostvoorne, Brielse Meeroever, Krabbeweg en terug over de N15 naar het Distripark. Door middel van borden wordt de omleidingsroute aangegeven. Bij het afgesloten kruispunt worden verkeersregelaars ingezet.