Politie Midden- en West Brabant

Man gewond bij vechtpartij

Tilburg, 28-06-2011 o Bij een vechtpartij vanmorgen (28 juni 2011) in de Swaardvenstraat liep een 30-jarige tilburger een hoofdwond op. Hij is voor behandeling overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg. De politie arresteerde een 24-jarige man uit Hilvarenbeek. Hij wordt verdacht van betrokkenheid.

Even na 06.00 uur ontving het personeel van de gemeenschappelijke meldkamer een melding van een vechtpartij op straat in de
Swaardvenstraat. Volgens de melder zou er gebruik gemaakt worden van honkbalknuppels. Agenten spoedden zich ter plaatse en troffen het slachtoffer aan. Zijn kleding was kapot en zijn gezicht bebloed. Hij vertelde een conflict te hebben met twee bekenden van hem. Deze bekenden hadden hem vannacht opgezocht op zijn werkplek. Nadat hij klaar was met werken fietste hij naar huis en trof opnieuw beide mannen. Er ontstond een handgemeen waarbij beide verdachten gebruik maakten van wapens. Agenten troffen één van hen, de 24-jarige, in een woning in Hilvarenbeek aan. De politie doet onderzoek naar de andere verdachte.

Laatst gewijzigd 28-06-2011 10:37 | © Regio Midden en West Brabant |