Budget Rent a Car Nederland lanceert een mobiele website.

Persbericht van Budget Rent a Car Nederland

Technologie maakt het mogelijk om via de mobiele telefoon auto's te reserveren.

27 Juni 2011 - Budget Autoverhuur, één van de top drie wereldwijde autoverhuur bedrijven, heeft haar autoverhuur boekingsservice uitgebreid met de lancering van de Budget mobiele website. Deze mobiele website is speciaal ontworpen voor gebruik op mobiele telefoons.

Via de nieuwe Budget mobiele website kan men nu eenvoudig een auto reserveren via iPhone en Android toestellen.

Bij het gebruik van de Budget website op een mobiele telefoon hebben gebruikers meteen de mogelijkheid om een offerte aan te vragen, een boeking te maken of een bestaande reservering te annuleren of wijzigen.

Marcel Bijster, Manager Marketing & Sales, Budget Rent a Car Nederland: "We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de service aan onze klanten te verbeteren en we zijn blij om de lancering van Budget mobiel aan te kondigen".

"We blijven investeren in ons online aanbod en deze lancering is nog maar het begin van een aantal nieuwe technologische ontwikkelingen bij Budget. De markt voor mobiele diensten groeit snel en de klanten moeten makkelijk en snel kunnen reserveren".

Ter gelegenheid van de lancering van Budget mobiel, biedt Budget 25% korting aan de eerste 1.000 klanten, die een reservering maken via de nieuwe mobiele website. De actie is geldig op autohuur in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, de Verenigde Staten en Canada. Kijk voor meer informatie op www.budget.nl.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl. Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.budget.nl



Razende Robot Reporter