Landstede

Zomerfeest bij peuterspeelzalen en BSOs van Landstede Kinderopvang in Stadshagen

Zwolle - Op slippers en in hawaii-rokjes: de pedagogisch medewerkers van Landstede Kinderopvang in Stadshagen waren helemaal in zomerstemming tijdens het eerste zomerfeest van BSO De Vlieger en peuterspeelzalen Dikkie Dik en Nijntje. Iedereen genoot volop van de zomerse sfeer tijdens de feest dat op donderdagmiddag 23 juni plaatsvond op de locaties aan de Ingelandhof en Buckhorstlaan.

Voor het zomerfeest waren alle peuters, de kinderen van de buitenschoolse opvang en hun ouders/verzorgers uitgenodigd. Uiteraard waren ook de kleintjes en de bso-kinderen uitgedost in zomerse outfits. Ze konden meedoen aan verschillende activiteiten zoals zaklopen, skilopen, spijkerpoepen, blikgooien, ringgooien en waterballonnen gooien.

Ook konden ze zelf marshmellows en broodjes bakken, springen op een springkussen en was er een paar meter hoge ranjakoe, waaronder de kinderen zelf hun drankje konden melken.

Afsluiting schooljaar
De zomerfeesten vormen voor de kinderen een leuke afsluiting van het schooljaar. Wij kiezen ervoor om dat op een gezellige manier te doen, met alle peuters, kinderen en hun ouders, aldus Sjura Ouwehand, assistent-leidinggevende bij BSO De Vlieger. Ze blikt tevreden terug: Doordat er veel kinderen en ouders waren, was het een bijzonder geslaagd zomerfeest. Het was ons eerste, maar vanaf dit jaar gaan we elk jaar de zomer op zon feestelijke manier inluiden.

Kinderopvang Zwolle