Gemeente Roerdalen


Gemeente Roerdalen verhuist

Vanaf dinsdag 28 juni kunnen de inwoners van Roerdalen voor alle diensten van de gemeente weer terecht in het gemeentehuis aan de Schaapsweg 20 in St. Odiliënberg. De gemeente verlaat dan voormalig zorgcentrum de Petrusberg en verhuist naar het gebouw aan de Schaapsweg. Het gemeentehuis is het afgelopen jaar verbouwd en uitgebreid. Dit maakt een verbeterde dienstverlening mogelijk.

Eén loket op één plek
Eén van de redenen voor de verbouwing is de ontwikkeling van het Servicepunt Roerdalen. Bij deze centrale balie kunnen inwoners terecht voor alle gemeentelijke producten en diensten. Telefonisch, schriftelijk en digitaal. Doordat de telefooncentrale is gescheiden van de balie, kan de dienstverlening nog sneller en beter verlopen. De gemeente is in het tijdelijke gemeentehuis in de Petrusberg al gestart met een eenvoudige versie van het Servicepunt.

Volgens wethouder Nijskens draagt de verhuizing sterk bij aan de verbetering van de dienstverlening: "Gemeente Roerdalen heeft dienstverlening hoog in het vaandel staan. De verbouwing en uitbreiding van het gemeentehuis aan de Schaapsweg zorgt ervoor dat we onze inwoners nog beter van dienst kunnen zijn. Het Servicepunt Roerdalen wordt doorontwikkeld en al onze medewerkers zitten in één gebouw, wat efficiënt werkt. Na de verhuizing gaan we aan de slag met een klantgeleidingsysteem, meer privacy aan de balie en een kwaliteitshandvest."

Bereikbaarheid
In verband met de verhuizing is de gemeente op vrijdag 24 juni gesloten. Op maandag 27 juni is het gemeentehuis 's middags telefonisch bereikbaar. Vanaf dinsdag 28 juni is het vernieuwde gemeentehuis in St. Odiliënberg geopend voor publiek. Het Servicepunt Roerdalen is te bereiken via de achterzijde van het gemeentehuis.

Laatst bijgewerkt op 28-06-2011