Ingezonden persbericht



---


P E R S B E R I C H T

Almere, 24 juni 2011

Spannende live show op het Belfort
Wint Grand Café Jordaaan Herrie XXL?

Een fantastisch feest met optredens van Xander de Buisonjé en andere topartiesten, gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz of Martijn Krabbé en natuurlijk opnieuw een spannende opdracht. Aanstaande dinsdag, 28 juni om 20.00 uur, breekt voor Grand Café Jordaaan in Almere het uur van de waarheid aan: worden zij de winnaar van Herrie XXL?

Het feest wordt live uitgezonden op RTL 4, in de finale van het populaire tv programma, waarin Grand Café Jordaaan en Restaurant Isa's uit Helmond voor de laatste keer tegen elkaar zullen strijden. Aan het einde van het programma komt bij beide finalisten een limousine voorrijden. In die van de winnaar zit topkok Herman den Blijker. Of Café Jordaaan de winnaar wordt en de prijs van E 25.000,00 in de wacht zal slepen, hangt af van het aantal stemmen dat zij krijgen van het publiek. Sinds afgelopen dinsdag kan er al gestemd worden: telefonisch (0909 - 1301) of via sms (ALMERE naar 3131).

Reclamespot
Max en Eliza Wolters en hun team hebben de afgelopen weken gegeven wat ze konden. Nu zijn ze bezig met hun laatste opdracht: in een 30 seconden durende reclamespot moeten zij laten zien waarom Grand Café Jordaaan het verdient om als winnaar van Herrie XXL uitgeroepen te worden. Eliza: 'Je kunt hier terecht voor een lekkere maaltijd voor een mooie prijs, in een gezellige ambiance. Ons restaurant is voor iedereen toegankelijk. Wij bieden jong en oud een heerlijk avondje uit eten.'

In the picture
Het tv programma op RTL 4 was voor Max en Eliza een uitgelezen kans om hun restaurant voor een miljoenenpubliek in the picture te zetten en daarmee nieuw leven in te blazen. Sinds de eerste uitzending op 5 mei is hun zaak op het Belfort, het horecaplein in Almere Centrum, wekelijks in beeld. 'Het waren spannende weken, waarin we allerlei leuke opdrachten hebben moeten uitvoeren', zegt Eliza. 'Maar we zijn ver gekomen, in de finale. En nu willen we natuurlijk winnen!'

Het finalefeest, met naast Xander de Buisonjé ook Danny Lit, Stef Ekkel, Dario en Imca Marina, vindt plaats op 28 juni vanaf 20.00 uur op het Belfort in Almere Centrum en is voor iedereen toegankelijk.


---

Noot voor de redactie,