Vakcentrum Levensmiddelen

Informatiemiddag Masterclass Foodretail

Datum: 29-06-2011
Aanvang: 12.30 uur
Locatie: Business Universiteit Nyenrode
Plaats: Breukelen
Telefoon: 0348419771

Het doet ons genoegen u te laten weten dat de inschrijving voor de Masterclass opleidingen is begonnen. Een geheel nieuwe opleiding voor zelfstandig top-ondernemers in de foodbranche die op 27 september van start gaat.

Stichting Masterclass Foodretail biedt u hiermee een hoogwaardige Masterclass op niveau van excellent en talentvol ondernemerschap. Inhoudelijke verdieping, op basis van up-to-date wetenschappelijke kennis, onderzoek en ervaring. Daarmee vormt de Masterclass de schakel tussen wetenschap en uw praktijk van nu en de toekomst. Hiermee werkt u aan zowel uw persoonlijke als uw professionele ontwikkeling én levert u een bijdrage aan de ontwikkeling van uw eigen bedrijf en organisatie.

De Masterclass is een opleiding op academisch niveau, zeer toegankelijk en vooral gericht op uw praktijk. Een opleiding die u als top-ondernemer niet kan en mag missen. In deze Masterclass Foodretail leert u vanuit verschillende perspectieven naar uw eigen en andere winkels (organisaties) te kijken. U maakt vergelijkingen en bediscussieert met uw mede cursisten de (on)mogelijkheden zodat u nog beter bent toegerust om veranderingen en verbeteringen te ontdekken, te begeleiden en toe te passen. Ons doel is om zelfstandige ondernemers toe te rusten voor foodleiderschap in hun lokale marktgebied.

Graag nodigen wij u uit voor de informatiemiddag: Datum: 29 juni
Ontvangst: 12.30 uur
Aanvang: 13.00 uur
Locatie: Business Universiteit Nyenrode,
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via: reactie@vakcentrum.nl.

Tijdens deze bijeenkomst infomeren wij u graag over de opleiding en kunt u, om de sfeer te proeven, alvast een mini-college volgen.

Mocht u meer informatie wensen, neem dan contact op met het Vakcentrum, telefoonnummer (0348) 41 97 71.