Woningcorporatie Ymere

Start verkoop woningen Jansonius

20-6-2011

20 appartementen en 31 eengezinswoningen in Plan Jansonius in het centrum van Hoofddorp.

Woensdag 29 juni start woningcorporatie Ymere met de verkoop van de eerste 20 appartementen en 31 eengezinswoningen in Plan Jansonius in het centrum van Hoofddorp.

Voor de nieuwbouwwoningen hebben zich inmiddels al duizend belangstellenden gemeld, maar iedereen is welkom voor meer informatie op 29 juni tussen 16.00 en 20.00 uur in het Oude Raadhuis aan de Hoofdweg 675 te Hoofddorp. Inschrijven kan ter plekke of tot 15 juli a.s.

Bezoekers van de verkoopmanifestatie krijgen die dag een brochure, een koopsommenlijst en een inschrijfformulier. De makelaars zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Inschrijven kan ter plekke of tot 15 juli a.s. Inschrijfformulier, brochure en koopsommenlijst zijn na de start verkoop ook verkrijgbaar via www.jansonius.nl of bij de makelaars: Keijser Drieman (023-5699022, www.kdmakelaars.nl) of Floriande Makelaars (023-5571999, www.floriandemakelaars.nl ). Na sluiting van de inschrijftermijn zal de notaris een loting verrichten.

Rustig wonen nabij het centrum
Plan Jansonius ligt op loopafstand van het centrum van Hoofddorp, op een rustige plek temidden van water en groen, tussen de Geniedijk en de Hoofdvaart. Ymere verkoopt er 31 eengezinswoningen (vanaf circa 265.000,- v.o.n.) en 20 appartementen (vanaf circa 215.000,- v.o.n.).

De woningen zijn gebouwd met duurzame en hoogwaardige materialen, hebben volledig afgewerkte badkamers en beschikken over een eigen parkeerplaats op het binnengebied.

De bouw van de woningen start zodra 70% van de koopwoningen verkocht is. In een later stadium volgen aan de Hoofdvaart nog tien villas en twee-onder-een-kapwoningen. Wie meer wil weten over Plan Jansonius kan terecht op de website www.jansonius.nl.