Politie Gelderland-Zuid

Viertal vast na openlijk geweld

Duo geslagen en geschopt

Nijemgen, 29-06-2011 o Op 15 mei werd bij de politie een openlijke geweldpleging nabij het Goffertpark gemeld. Dinsdagmiddag en woensdagochtend werden vier verdachten aangehouden. Zij worden verdacht van het slaan en schoppen van twee slachtoffers.

Twee mannen waren die zondag in mei in het Goffertpark. Zij zijn door vier mannen/jongens op scooters aangevallen. De twee slachtoffers van 20 jaar uit Arnhem en 26 jaar uit Nijmegen werden geslagen en geschopt. De politie heeft de geweldplegingen in onderzoek en moet nog meer te weten komen over de toedracht van de mishandelingen. Een goede hulp in dit onderzoek waren de beelden die zijn gemaakt door een getuige van het geweld. Een wijkagent herkende op de foto's enkele van zijn pappenheimers.

Woensdagochtend meldden de laatste verdachten, een 13-jarige jongen en een 23-jarige man uit Nijmegen, zich aan het politiebureau. De andere twee verdachten heeft de politie dinsdagmiddag aanhouden. Dit betrof een 40- en een 32-jarige man uit Nijmegen. Zij zijn alle vier ingesloten voor nader onderzoek en verhoor.(13)

Laatst gewijzigd 29-06-2011 14:36 | © Regio Gelderland-Zuid |